Сьогодні, 26 лютого, у Харкові винесли вирок у справі Зайцевої. Засідання відбулося у Київському районному суді. Справа стала резонансною, адже у ДТП, яке спричинила Зайцева восени 2017 року на вулиці Сумській у місті Харкові загинуло 5 осіб, 6-та людина померла у лікарні, і ще 6 - отримали травми різного ступеню тяжкості. Починають з'являтися перші фото із зали суду.

На фотографіях видно, що і Олена Зайцева, і Геннадій Дронов присутні у залі суду. Також можна роздивитися їхній одяг - на останній суд вони одягли простий одяг, як і на попередні слухання.

Олена Зайцева одягла на себе чорний одяг - однотонну водолазку та чорні джинси, а Геннадій Дронов у штанах кольору хакі та сірій кофті. Роздивитися одяг можна, коли обвинувачені встають, щоб почути, що говорить суддя.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Суд оголошує вирок Оленій Зайцевій і Геннадію Дронову

ОГОЛОШЕННЯ ВИРОКУ ОЛЕНІ ЗАЙЦЕВІЙ ТА ГЕННАДІЮ ДРОНОВУ

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Dinsdag 26 februari 2019

Раніше ми писали, що судові експерти заявляли, що швидкість руху автомобіля Олени Зайцевої у Харкові не є важливою. Зокрема, фахівці відзначили, що швидкість автомобіля Зайцевої у розрізі кримінальної справи зовсім неважлива, адже інший учасник смертельної ДТП Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху.

Нагадаємо, що один з підозрюваних в трагічній ДТП у Харкові Геннадій Дронов після закінчення дебатів прочитав з листа несподіване зізнання. Зокрема, за словами чоловіка він сподівався на цілком справедливе та справедливе розслідування та чесний вирок.

Більш того, Дронов також зізнався, що усвідомлює свою участь у трагедії і сильно кається, відмовившись при цьому просити про пом’якшення покарання.

Як повідомляв "Знай.ua", Зайцевій стало погано у залі суду сьогодні, 26 лютого. Її вивели із залу суду. Суддя не зупиняється - далі зачитує протоколи. Дронов поводиться неспокійно.

Також "Знай.ua" писав, що у Київському райсуді Харкова оголошують вирок у справі про ДТП на Сумській у Харкові. Сьогодні стало відомо, як завершилася справа, за якою слідкувала вся Україна. Зайцева та Дронов почули вирок.