Усе найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 26 лютого.

Єлизавета II готується передати корону: ім'я спадкоємця шокувало всіх

Єлизавета II ухвалила рішення не віддавати корону принцу Чарльзу.

92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона. За інформацією інсайдерів, королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Волочкова в купальнику нажахала розтяжкою: все випало, груди розбіглися

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фото з репетиції, позуючи біля балетного станка. Так, артистка, надівши світле боді задерла ногу якомога вище і заодно вирішила порівняти себе з іншими танцівницями.

Київстар залишився без мільйонів абонентів: справа не тільки у "золотих" тарифах

До кінця 2018 року у мобільного інтернету компанії "Київстар"стало більше користувачів - 14,8 млн з 26,4 млн. Порівняно з 2017 роком кількість користувачів зросла на 18,2%, але не все так просто. Про це передає прес-служба компанії.

Доходи від цієї послуги зросли на 84,5%, а доходи від послуг стільникового зв'язку у цілому – на 17,1%. Середній місячний дохід від одного мобільного користувача виріс на 18,2%. Загальна виручка за останній квартал 2018 року теж піднялася на 16,6% і склала 5 млрд грн.

Усик поставив мережу на вуха своєю публікацією: "Ти реально запарив так шкваритись"

Олександр Усик має славу проукраїнського боксера, тому скандал, в який він нещодавно потрапив, став несподіванкою для українців. Причиною появи величезної кількості гнівних коментарів став його пост на сторінці в Instagram.

Усик написав: "Мир всім. Зі святом, мужики", при цьому багатьох користувачів обурило те, що боксер привітав українців з 23 лютого.

Обвалиться з тріском: українцям розкрили курс валют на тиждень

Курс долара продовжує знижуватися, і все більше українців поспішають до обмінників. Експерти спрогнозували плавне, але стійке зниження курсу найбільш значущою іноземної валюти, ця тенденція буде зберігатися в найближчий тиждень. Так, відомий аналітик Альпарі Вадим Іосуб зробив наступну заяву:

"До кінця тижня долар на міжбанку може торгуватися поблизу 26,9 грн, а готівковий долар у банках до кінця тижня може котируватися близько 26,8/27,0 грн", - прогнозує він.