У середу, 27 лютого, майже по всій території України буде переважати прохолодна погода, незважаючи на плюсову температуру. Причина цьому сильний холодний вітер, який зменшить оберти тільки у вихідні дні.

Про це повідомила відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Так, середня температура в Україні вночі від 2 градусів морозу до двох тепла. При цьому вдень повітря прогріється до +1...+5 градусів. На Закарпатті місцями до +8 градусів, пише синоптик.

У Києві 27 лютого будуть гуляти хмари і можливі незначні опади. Вночі температура у столиці опуститься до -1 градуса, а вдень трохи підніметься – до +3 градусів.

За мокрим сьогоднішнім снігом, десь за хмарами, а десь за просто холодним вітром похнюпилися наші носи, бо не видно...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 26 februari 2019

Прогноз погоди на 27 лютого в містах України

Ужгород – +6...+8

Львів – +3...+5

Івано-Франківськ – +2...+4

Тернопіль – +2...+4

Чернівці – +2...+4

Хмельницький – +2...+4

Луцьк – +2...+4

Рівно – +2...+4

Житомир – +2...+4

Вінниця – +1...+3

Одеса – +4...+6

Миколаїв – +3...+5

Херсон – +2...+4

Сімферополь – +2...+4

Кропивницький – +2...+4

Черкаси – +2...+4

Чернігів – +1...+3

Суми – -1...+1

Полтава – +1...+3

Дніпро – +2...+4

Запоріжжя – +2...+4

Донецьк – +1...+3

Луганськ – 0...+2

Харків – +1...+3

Київ – +1...+3

Народний прогноз погоди в Україні

27 лютого вшановується пам'ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину в цей день повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила говорить про те, що незабаром напевно вдарять міцні морози.

карта Укргідрометцентру на 27 лютого

Нагадаємо, днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Синоптики прогнозують, що остаточне потепління у всіх областях країни очікується не раніше квітня.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну після весняної погоди, досить незвичайної для лютого, повернулися сніг і морози. Проте до приходу календарної весни залишилися лічені дні. Синоптики докладно розповіли, якими будуть останні дні зими.