тарифи
тарифи

Українців шокували нові зміни тарифів на воду

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) на засіданні у вівторок, 26 лютого, прийняла рішення про зміну тарифу на холодне водопостачання і водовідведення в ряді областей. Цю інформацію повідомив в. о. голови НКРЭКУ Олександр Формагей.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Індексація пенсій: українці зможуть отримати надбавку, гроші дали "євробляхери"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Україні проводиться індексація пенсій, яку було проведено під час першого етапу пенсійної реформи. Новий перерахунок пенсійних виплат почнеться з 1 березня. Про це заявив представник уряду у Верховній Раді Вадим Денисенко.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

10 років для Зайцевої та Дронова: все про доленосне рішення суду

26 лютого Київський райсуд Харкова виніс вирок у справі про смертельну ДТП. Про це повідомляють ЗМІ. Варто зазначити, що тоді загинули шестеро людей, ще шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості. Варто зазначити, що суддя Віктор Пропас почав зачитувати вирок ще з 14:00 і читав його до 16:15. Відомо, що за результатами розгляду справи суд призначив максимальний термін покарання, якого вимагало державне обвинувачення.

Володимир Путін
Володимир Путін

Путін несподівано заговорив про відставку

Президент країни-агресора Володимир Путін в черговому інтерв'ю зробив несподіване зізнання – він сказав журналістам, що хотів піти у відставку. Правда, мова йде про події путчу 1991 року, коли Путін обіймав посаду голови комітету із зовнішніх зв'язків мерії Ленінград. Тоді він і написав рапорт про відставку, повідомляють російські ЗМІ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський відкрив євробляхерам очі: переплачуємо мільйони на розмитнення

Під час спілкування шанувальників автомобілів на єврономерах з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським з'ясувалося, що по "пільгам", які ввела Ніна Южаніна, на розмитнення українці втратили декілька мільйонів гривень.