В Україну з першого тижня весни прийде довгоочікуване потепління. Так, вже з понеділка, 4 березня, практично на всій території нашої країни переважатимуть плюсові показники термометра.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook синоптика Наталки Діденко.

пенсіонер чекає на весну
пенсіонер чекає на весну

"В найближчий понеділок, 4 березня, південно-західний вітер принесе в Україну потепління. Поступово температура повітря буде йти вгору і навіть перескочить 10 градусів. Але це буде з понеділка. А поки нарікаємо, страждаємо, ниємо й сумно кутаємося в величезні шапки і хустки. Тому особливих змін в погоді, включаючи вихідні, не буде", - запевняє Наталка Діденко.

погода
погода

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також згідно з даними синоптика стало відомо, якою буде погода в Києві в середу, 27 лютого.

"У Києві, 27 лютого, хмари гулятимуть над містом, опади притихнуть, вдень припиняться, хіба що-то політає або покапає на ніс. Може, це і птиця, а не опади. Словом, без істотних опадів. Температура повітря в столиці - так собі, вночі 0, -1 градусів, вдень +1 + 3 градуси", - уточнила вона.

Варто нагадати, що цього тижня в Україну повернеться тепла погода, однак її супроводжуватимуть дощі з мокрим снігом. У деяких областях потеплішає до +11 градусів. Вночі - до 9 градусів морозу. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 27 лютого, синоптики прогнозують в Україні без істотних опадів, лише вночі в Карпатському регіоні невеликий сніг. Вітер північний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 5° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла; в Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 27 лютого, майже по всій території України переважатиме прохолодна погода, незважаючи на плюсову температуру. Причина цього сильний холодний вітер, який зменшить оберти тільки у вихідні дні. Про це повідомила відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, зима не поспішає покидати Україну, забудьте про весняне пальто.

Як повідомляв Знай.uа каву обов'язково потрібно запивати: медики назвали причини.

Знай.uа писав, на Київщині на вихідних відкриють весняний сезон.