До кінця 2018 року у мобільного інтернету компанії "Київстар" стало більше користувачів - 14,8 млн з 26,4 млн. Порівняно з 2017 роком кількість користувачів зросла на 18,2%, але не все так просто. Про це передає прес-служба компанії.

Доходи від цієї послуги зросли на 84,5%, а доходи від послуг стільникового зв'язку у цілому – на 17,1%. Середній місячний дохід від одного мобільного користувача виріс на 18,2%. Загальна виручка за останній квартал 2018 року теж піднялася на 16,6% і склала 5 млрд грн.

Тим не менш, у компнаїі спостерігається зниження абонентської бази на 0,5%, що може говорити про зниження потреби у використанні абонентами декількох SIM-карт одночасно.

Кількість користувачів послуги "Домашній інтернет" від "Київстар" зросла на 9,1%. Компанія пояснює позитивну динаміку введенням послуги "Усе разом", коли абонент може оплачувати мобільний зв'язок, домашній інтернет і телебачення по одному рахунку.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Всього за 2018 рік "Київстар" заробив 18,7 млрд грн.

Раніше повідомлялося, нещодавно абонент "Київстар" Марина Грейс поскаржилася, що вона вже четвертий раз намагається заплатити за пакет послуг, але замість зняття необхідної суми у розмірі 155 гривень, оператор знімає кожен день по 20 гривень.

Представники "Київстар" спробували пояснити клієнтці, що в той момент, коли вона спить, її телефон продовжує активно користуватися інтернетом, тому і знімаються такі суми грошей.

Крім того, жінка перед тим, як заплатити за пакет послуг мобільного зв'язку "Київстар", відключила інтернет, тому поки що не зрозуміло, куди ж зникли гроші.

Звичайно, Марина обурена таким станом справ і вважає, що в "Київстарі" придумали досить хитру схему, як ще нажитися на своїх абонентах, адже так зручно списати все на мобільний інтернет.

Київстар
Київстар

Нагадаємо, Київстар вимикає шість популярних інтернет-пакетів.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Vodafone, Lifecell і "Київстар" підвищують вартість своїх послуг.

Також Знай.uа писав, що найпопулярніша послуга зв'язку зникне в Україні.