Мер Львова Андрій Садовий продовжує веселити виборців передвиборчими відеороликами. Ми розповідали про відео, де Андрій Садовий просить про допомогу. Мовляв, він не справляється зі своїм собакою на прізвисько Йотамчик, і в результаті він знищує абсолютно все на своєму шляху. Вже навіть поїла футболку сина мера. Ось так збитки!

В цей раз Андрій Садовий зняв відео, головна тема якого молоко. Він розповів, що дуже любить какао, а для його приготування повинно бути якісне молоко. Мер подивився на ціни в супермаркеті і не зрозумів, звідки взялися такі ціни на молоко? Уточнимо, молоко, яке на відео, коштує 28 гривень.

У зв'язку з нерозумінням, чому українське молоко на 30 відсотків дорожче польського, Андрій Садовий вирішив зняти відео. Мабуть, дуже любить какао. Ну звичайно, це не воду з крана пити.

До речі, мер настільки захопився розповіддю про дороге молоко, що мало не забув какао приготувати. Готові записати фірмовий рецепт? Тоді, вам потрібні молоко і какао-порошок. От і все. Хвилина справи. Головне, красиво розповісти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але вся заковика в тому, що Андрій Садовий обидва відео знімав у брендованому світшоті Українського католицького університету. Зазначається, що мер не закінчував цей університет. А знімається чомусь в бренді іншого. Невже передвиборча агітація? Або безкоштовна реклама?

В УКУ розповіли, що покупці їх брендованого одягу можуть розпоряджатися ним як хочуть. Але така увага з боку Андрія Садового їм дуже важлива. Так як це одна з основних частин їхнього успіху. Ось так. Купи світшот і будь царем!

Нагадаємо, мер Львова і кандидат на пост президента просить виборців допомогти з вихованням собаки Йотамчика.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Львові з першого березня почнеться реконструкція Двірцевої площі. Проїзд для автомобілів перекриють, залишать тільки для громадського транспорту і таксі.

Знай.uа писав, мер Львова здивував народ передвиборчими постерами у вигляді Садо-мена за мотивами фільму Супер-мен.