Мер Львова і кандидат на пост президента України Андрій Садовий розповів, чому балотується. І зробив він це в дуже незвичайній формі, як для політика - зачитав реп.

Андрій Садовий розповів, що зараз у нього є сили і досвід, щоб йти в президенти. Також він зазначив, що президент - це та людина, яка завжди буде крайньою, яка б ситуація в країні не склалася.

Разом з тим, Андрій Садовий не схвально висловлювався в адресу діючого президента. Він уточнив, що не знає жодного способу як перемогти корупцію в країні, якщо її очолює гарант. У ролику кілька разів прозвучало слово "ганьба".

До речі, на думку мера Львова, хороша влада - це та влада, яка не заважає людям працювати. Згадаймо, дороге молоко за 28 гривень, про яке розповідав Садовий. Влада не заважає працювати одним, щоб заробляли інші.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кандидат у президенти зазначає, що саме зараз треба все міняти. Потрібно задіяти освічених людей і тих, хто хоче змін. Більшої експресії ролику додавало гасло мера "Саме зараз!".

У соціальних мережах припустили, що цей кліп розрахований на молодь. Адже не раз звучала фраза, що саме молоді вирішувати, хто буде керувати ними в майбутньому і саме молоді будувати в Україні кар'єру і створювати сім'ї.

Більшість користувачів посміялися з репу Садового, залишивши деколи навіть образливі коментарі.

Нагадаємо, ректорат УКУ відповів Садовому з приводу його модного прикиду. Повідомляється, що кілька передвиборчих роликів Садовий знімав у брендованому світшоті УКУ, хоч навіть не був студентом цього університету. Така увага пестила ректорат УКУ.

Як раніше повідомляв Знай.uа, мер Львова Андрій Садовий поділився думкою про те, які думки повинні бути в голові у Святослава Вакарчука, лідера групи "Океан Ельзи".

Знай.uа писав, кандидат у президенти Андрій Садовий просить допомогти з вихованням Йотамчика. Так звуть його собаку.