34-річний харків'янин повісився біля зупинки громадського транспорту на вулиці Олімпійській. Про це повідомляє Politeka.

Тіло чоловіка виявили 25 лютого близько 07.30, але про страшну знахідку правоохоронці повідомили тільки на наступний день.

На місце події виїжджали співробітники поліції, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт. При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Попередня причина загибелі – самогубство через повішення.

Раніше ми писали, що 23 лютого після вечірки виявили мертвою аргентинську модель і телеведучу Наташу Джейтт. 41-річну зірку знайшли мертвою в ліжку заміського будинку в Буенос-Айресі. Відомо, що модель відпочивала там разом зі своїми знайомими зі світу шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Згідно з офіційними даними слідства, жінка померла від передозування наркотиками, але фанати в це не вірять — справа в тому, що модель заздалегідь попередила всіх в твіттері про можливу швидку смерть. Оскільки, за словами Наташі, у неї був компромат на аргентинську еліту.

Як повідомляє The Buenos Aires Times, Джейтт померла через інсульт, що викликало поєднання кокаїну, ЛСД і шампанського. В її носі також знайшли залишки кокаїну. Слідів насильницької смерті на тілі жінки поліція не виявила.

Проте, родичі заявляють: Наташа довгий час не приймала наркотики і була в зав'язці.

Відомо також, що жінка, в минулому році, стала жертвою зґвалтування, і після цього вона проходила лікування у психіатра. Як розповідають близькі, змішувати наркотики і ліки було смертельно небезпечно і вона знала це.

Вони впевнені, що і в зґвалтуванні, і в смерті дівчини винні її вороги, яких та нажила, зробивши гучну заяву рік тому.

Також ми писали, що у Бориспільському районі в селищі Сулимівка сталася страшна історія. Так, в придорожній канаві жінка помітила дуже жахливу картину - труп з прив'язаним до нього цеглиною. Жінка відразу ж кинулася у відділення до копам.

Нагадаємо, найгучніші скандали шоу-бізнесу в 2018 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в популярному фастфуді дівчина стала жертвою ґвалтівників.

"Знай.uа" писав, депутати пом'якшили покарання для збоченців, українці в жаху.