Відомий брокер цінних паперів завів в Україну перший пакет акцій компанії Apple.

Про це повідомляє "Хвиля".

Наразі вже відомо, що компанія отримує спеціальний дозвіл у Нацкомісії з цінних паперів на допуск паперів "яблучного" гіганта до обігу на українському фондовому ринку.

"Частина перевірки взяв на себе НДУ, на минулому тижні ми вже передали пакет документів в НКЦПФР. У найближчі дні очікуємо, що дозвіл буде отримано", - зазначив представник фірми..

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте вже зараз відомо, що ціна в Україні буде трішки вищою ніж у США, через комісію брокера. Зараз вартість однієї акції Apple на американській біржі NASDAQ складає 174,3 долара.

Разом з тим варто відзначити, що в Apple Store, магазин додатків для власників гаджетів від Apple з'явилися нові додатки, які несуть загрозу пристроїв на iOS. Судячи з усього, хакери навчилися клонувати популярні додатки, тим сам обманюючи користувачів.

Повідомляється, що App Store поступово почали захоплювати програми-клони, які практично в точності дублює функціональність вихідних програм, їх інтерфейс, і головною відмінністю є лише незначна зміна в назві. Втім, недосвідчені користувачі не помітять каверзи, а їх гроші опиняться в руках нечесних користувачів мережі.

Тим не менш, цей факт, здавалося б, не викликав жодного інтересу ні у пересічних модераторів, але і у їх керівництва, які, ймовірно, вважали за краще закрити на нього очі.

На даний момент в магазині як мінімум чотири додатки, у яких є так звані авторизовані клони. Всі вони були випущені творцями оригінальних програм. При цьому деякі з них мають по два і більше клонів. Настійно рекомендуємо звертати увагу на оригінальність додатків.

Крім того варто відзначити, що дизайнер і творець концептів Лео Валле зібрав найбажаніші нововведення користувачів і об'єднав їх в своєму концепті iOS 13, до релізу якої, до речі, залишається всього близько півроку. Втім, такий iOS 13 безумовно сподобається більшості власників iPhone. Не факт, що всі функції з'являться в релизной нової версії iOS, але мріяти не заборонено.

Нагадаємо, Apple змінила лінійку розумних годинників заради користувачів.

Як повідомляв "Знай.ua", Apple злила головні фішки майбутньої iOS 13.

Також "Знай.ua" писав, що глава Apple назвав головну причину величезних цін на iPhone.

Купив акції Apple