У Тернопільській області шукають шахрайок, які грабують пенсіонерів. Відомо, що жителька міста так хотіла отримувати більші пенсії, що всі гроші віддала невідомим людям, які нібито працюють в пенсійному фонді.

Бабуся розповіла, що до її оселі завітали дві жіночки. Виглядають вони на двадцять п'ять років. Ці пані вибрали хитру тактику і били по хворому місцю. Так як для пенсіонерів хвора тема - це виплати пенсій, то жінки вирішили переконати бабусю в тому, що виплати їй збільшать.

Начебто як приваблива пропозиція. А все, що потрібно зробити - це обміняти старі купюри на нові. Гаразд, ми чули про зміну жетонів у метро, білети змінювалися в автобусах. Також ми знаємо про те, що в Україні почали випускати копійки в розмірі однієї і двох гривень, але щоб повністю оновлювалися купюри - таке ми не чули.

Але жінку зрозуміти можна. Багато пенсіонерів так вчинили б просто від відчаю, адже їм теж хочеться гідно жити, а не рахувати копійки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім жінка дістала всі свої збереження, написала розписку про передачу грошей і, зрозуміло, чекала, коли шахрайки принесуть їй нові купюри.

Тепер же "співробітницям" пенсійного фонду інкримінують статтю сто дев'яносто Кримінального кодексу України. Пошуки зловмисниць тривають.

Бережіть себе і всілякий раз, коли відбувається те, що ви не очікували (ми саме про такі випадки) закривайте двері і відразу передзвоніть в спеціалізовані структури, де вам підтвердять дану інформацію або спростують.

Нагадаємо, не всі пенсіонери отримають одноразові виплати, простіше кажучи індексацію. Якщо пенсіонер буде відповідати двом вимогам, тоді йому пощастить. А якщо ні, то і розраховувати немає на що.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Києві пенсіонери побилися через їжу зі сміттєвого бака. Божевільна бійка сталася під одним із супермаркетів на Виноградарі. Боролися пенсіонери за прострочені продукти.

Знай.uа писав, львівські пенсіонери перед виборами отримають жебрацькі виплати. Гречка в минулому.