У вихователів в дитсадки слід було б набирати людей врівноважених, які вміють працювати з дітьми і звичайно – без садистських нахилів. Досі залишається загадкою, як аморальна особина виявилася допущена до роботи з дітьми в місті Бердичів Житомирської області – там вихователька фізично карала малюків особливо жорстоким чином. Про беззаконня, яке творила ця жінка, повідомляє "Бердичів.biz".

Чудовисько, яке навіть язик не повертається назвати педагогом, щоб покарати винного чотирирічного малюка, вивело хлопця з групи в іншу кімнату і сильно ущипнула за ручку, залишивши на дитячій долоньці глибокі подряпини від нігтів. До речі, вона навіть не відвела дитину до медсестри, щоб обробити рану та не допустити зараження.

Мати про подію дізналася від дитини, це підтвердили і колеги виховательки, які працювали разом з нею на зміну в той день. Тепер вона збирається писати відповідну заяву в поліцію і скаргу в управління освіти і науки міста Бердичева.

"Жінка обґрунтовано вважає, що людина, здатний заподіяти шкоду дитині, не повинен працювати з дітьми. Тим більше, що, за словами матері, конфлікти з цієї вихователькою вже були, правда вона і подумати не могла, що у працівниці дитячого садка вистачить совісті свідомо завдавати дітям біль", — зазначили в місцевому виданні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше наш портал писав, що на Тернопільщині 9-річна дитина померла на руках у батьків за лічені хвилини.

У Тернопільській області стався смертельний інцидент. Дев'ятирічний хлопчик ні з того, ні з сього втратив свідомість і помер. Про це свідчить відділ комунікації поліції.

Повідомляється, що в цьому місяці дитина захворіла на ГРВІ. Останні кілька днів у дитини дуже боліла голова. Тим не менш дитина ходила в школу. Але в той нещасливий день дев'ятирічний хлопчик прийшов з навчання раніше, пообідав і ліг відпочити.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Миколаєві під лікарню підкинули новонародженого. Повідомляється, що у дитини були виявлені черепно-мозкова травма, садна і подряпини. На жаль, дитину врятувати не вдалося, незважаючи на всі старання медичних працівників.

Знай.uа писав, на уроці фізкультури померла шестирічна дівчинка. Роботу її серця намагалися запустити сорок хвилин, але все марно. Повідомляється, що дитині стало погано під час уроку, вона втратила свідомість і посиніла. Попередньо повідомляється, що у дівчинки виявили синдром раптової дитячої смерті.