У мережі з'явилися фотографії, які в черговий раз доводять, що путінські окупанти перетворили Донбас на руїни. Так, в окупованій Горлівці Донецької області ділянка водоводу перетворилася на величезну льодяну брилу.

Знімки і відеозапис ремонтних робіт опублікував в мережі Twitter блогер Necro Mancer‏.

На знімках видно, як вода на лютому холоді перетворилася на льодовики. Користувачі мережі в коментарях зазначили, що це труба каналу "Сіверський Донець-Донбас".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Без води буде не тільки Торецьк, а і все, що південніше. Аж до Маріуполя", - коментують користувачі.

Вони також сміються над ватажком "ДНР", який допустив подібну ситуацію.

Варто нагадати, що бійця Збройних Сил України Ігоря Мирончука взяли в полон найманці Путіна в "ДНР". У Мережі з'явилося інтерв'ю з полоненим. На відео видно, як Мирончука ведуть під конвоєм з окупованого міста, задаючи провокаційні питання. Мирончук – боєць 128-ї бригади ЗСУ. Солдат зупиняється біля могили дітей і хреститься. Окупанти запитують, чи повинні гинути на війні діти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адміністрація так званої "ДНР" хоче з 1 березня позбавити священиків УПЦ на окупованій території розпоряджатися майном парафій. Про це стало зрозуміло зі слів архієпископа Донецького і Маріупольського Сергія. За його словами, під патронатом ПЦУ на території, підконтрольній Україні перебуває понад 30 храмів, управління єпархії та Будинок милосердя. Все майно, а також земельні наділи перейдуть у "ДНР", а священиків вишлють на підконтрольній Україні територію.

Нагадаємо, у Росії масово гинуть свідки путінських звірств на Донбасі: знайшли повішеним.

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі окупанти підірвали канал, сидять без води і лають поганих українців.

Знай.uа писав, Клімкін заговорив про мир з Росією: у них забрали все.