Злість Порошенка налякала українців: "якийсь неадекватний, це патологія"

У Запоріжжі 27 лютого стався інцидент, до якого досі прикута увага українців. Президент Петро Порошенко на відео, оприлюдненому у мережі, потискує руки людям в натовпі і раптово зриває шапку з голови стоїть перед ним дівчини. Мабуть, президент почув щось дуже неприємне і це викликало у нього таку дивну реакцію.
У коментарях Порошенка вже порівнюють з його попередником, а також згадують історію з кандидатом в президенти Ігорем Шевченко – "красти шапки" в Давосі, то нічого, запевняв він, всі брали, скільки хотіли.

"Дизель Шоу" показали нову учасницю: ким замінили Марину Поплавську

Дизель Шоу, які оголосили про своє повернення на сцену, знайшли заміну трагічно загиблїй Королеві гумору Марині Поплавській. Хоча в серцях гумористів досі залишається світла пам'ять про головну зірку телепередачі, а глядачі продовжують ридати, побачивши кадри з Мариною, холодний світ шоу-бізнесу диктує свої правила і вимагає нових облич. Так, під час виступу в київському «Палаці Україна» колектив популярного проекту країни «Дизель Шоу» здивували глядачів, представивши їм нову артистку.

Експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу: жити залишилося 10 місяців

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

2019 рік щойно почався, а експерти вже кілька разів повідомляли невтішні новини про кінець світу. Фахівці висували різні версії. На цей раз вчені розшифрували біблійне пророцтво, згідно з яким Судний день настане вже через 10 місяців. Девід Монтейн присвятив своє життя вивченню різних писань античних і стародавніх текстів. Він зіставив розшифровану інформацію з сучасними астрономічними даними. Чоловікові вдалося розповісти таємниче передбачення з Біблії.

Груди Волочкової втекли через шпагат: старіє на очах

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фото з репетиції, позуючи біля балетного станка. Так, артистка, надівши світле боді задерла ногу якомога вище і заодно вирішила порівняти себе з іншими танцівницями.

Квартал 95 заінтригував українців: Зеленський не потрібен, знайдено заміну

Студія «95 квартал» заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру «Кварталу» Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени. Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі. Але «95 квартал» теж хоче жити, і йому потрібна свіжа кров.