Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в п'ятницю. Весна дебютує сильним вітром, холодами і мокрим снігом, хоч і невеликим. Через циклон з північного сходу українці не зможуть порадіти приходу весни. Плюси будуть, але 1 березня в Україні вони скромні – від 0 до +3 градусів, а на заході і на півдні від +3 до +8 градусів.

На Півночі, Сході і майже у всіх центральних областях пройде мокрий сніг, на Півдні можливі опади в Запоріжжі та Херсоні, а ось в Одеській, Миколаївській областях і в Криму сухо. Вітер західний, але сильний і буде досягати сильних поривів.

Похолодання триватиме до 3 березня, вночі від -4 до -10 градусів, але вже вдень у неділю потеплішає.

У столиці перший весняний день буде вологим, вітряним і прохолодним. Вдень у Києві очікується від 0 до 2 градусів тепла. В суботу буде холодніше – до морозу, вночі на неділю теж морозно, але вдень 3 березня стане тепліше до +3…+5 градусів.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +7…+9, вночі +1…+3

Львів – вдень +3…+5, вночі -1…+1

Івано-Франківськ – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Тернопіль – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Чернівці – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Хмельницький – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Луцьк – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Рівне – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Житомир – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Вінниця – вдень +2…+4, вночі +1…+3

Одеса – вдень +6…+8, вночі +3…+5

Миколаїв – вдень +6…+8, вночі +2…+4

Херсон – вдень +6…+8, вночі +2…+4

Сімферополь – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі +2…+4

Чернігів – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Черкаси – вдень +2…+4, вночі +1…+3

Суми – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Полтава – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Дніпро – вдень +3…+5, вночі +1…+3

Запоріжжя – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Донецьк – вдень +3…+5, вночі +1…+3

Луганськ – вдень +2…+4, вночі +1...+3

Харків – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Київ – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Нагадаємо, українським пенсіонерам перед виборами нададуть разову доплату до пенсії. Таку заяву зробили в Мінсоцполітики. В ході наради, в якій взяв участь і чинний український лідер Петро Порошенко, було вирішено, що в березні-квітні 2019 року пенсіонерам доплатять 2 410 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон. Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Синоптики попереджають про погіршення погоди