В Києві пішла мода на дивне оформлення дворів дитячими м'якими іграшками. Ця тенденція почалася зі Святошинського району, де креатив місцевих жителів перейшов усі межі – моторошні інсталяції з поламаними ляльками і плюшевими зайцями без очей виглядають настільки інфернально, що кияни бояться виходити на вулицю вночі. Кому ж сподобається зіткнутися поглядом з незрячими пластиковими очима, а вже якщо наступити на іграшку з «пискавкою» чи «балакучу» мишу яку-небудь – моральна травма на найближчі роки забезпечена.

Найстрашнішим місцем на Землі справедливо вважається "острів ляльок" в Японії. Щось подібне влаштували в Дарницькому районі Києва, на вулиці Кошиця 20/21. Там у дворі будинку з'явилося чергове «кладовище», передає сторінка газети «Дарницькі вести» в Facebook. Двір буквально завісили м'якими іграшками, прив'язавши їх до дерев і автомобільним шинам на клумбі.

"Невже комусь приємно бачити прив'язаного до дерева ведмежа? Люди, ви не помітили, як перетворили свої двори на кладовище іграшок? Невже самим не страшно?" – обурилися в соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В коментарях до посту деякі користувачі також несхвально поставилися до такої ідеї прикраси двору.

"Краще б взяти і по-іншому прикрасити свої двори та будинки! А саме: підмести, відмити, позбутися від мотлоху і непотребу, відремонтувати, пофарбувати, побілити", – запропонувала Олена Шапорова.

"Моторошно виглядає. У нас біля першого під'їзду, теж таку "інсталяцію" зробили. Ведмежа повішений викликав у моїх дітей жах. М'які іграшки висять на деревах, не викликають ніякого позитиву", – поділилася Олена.

Нагадаємо, раніше шукач пригод забрів до старовинної церкви, там його вже чекав привид нареченої.

В одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор зняв привид дівчата.

Поруч стоїть кладовищі. Старий, зарослий, з похиленими хрестами — все в кращих традиціях трилерів. До речі, ховають там досі. Гуляти такими околицями дійсно цікаво і волею не волею натрапиш на щось містичне і загадкове.

Нагадаємо, привид жінки ночами був маленькій дівчинці. Їй не вірили, поки самі не зіткнулися.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у місті Эмонтон (провінція Альберта, Канада) на території колишнього госпіталю вдалося зняти на відео щось дивне.

"Знай.иа" писав, моторошне істота стежила за молодою дівчиною.