Погода на 2 березня в Україні: точний прогноз

В суботу знову похолодає, ніякого відчуття весни. Проте є і свої плюси цього дня. По-перше, у більшості областей не буде опадів, і навіть трохи посвітить сонце. По-друге, вітер вже не буде таким сильним.

На Заході опади не прогнозують, мінлива хмарність по всіх областях. Ще сильніше похолодало, плюс зовсім невеликий. Температура вдень у західних областях від +0 до +2 градусів, у Закарпатській області від +4 до +6 градусів, а вночі від -1 до -6 градусів. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

На Півночі мокрий сніг пройде лише в Сумській області, в інших – мінлива хмарність. Ночі стали ще холоднішими. Вдень температура повітря в північних областях від -1 до +1 градусів, а вночі від 4 до -7 градусів. У Києві вдень від -1 до +1 градусів, вночі від -5 до -7 градусів. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

На Сході мокрий сніг пройде в Луганській, Донецькій і Харківській області. Вдень температура повітря буде від -1 до +2 градусів, а вночі від -3 до -5 градусів. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

На Півдні без опадів, мінлива хмарність тільки в Одеській області, на решті території хмарно. Вдень температура в областях від 0 до +5, вночі від+1 до -4 градусів. А в Криму– +3…+5 градусів, вдень -1…+1 градуса вночі. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Львів – вдень +1…+3, вночі -4…-6

Івано-Франківськ – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Тернопіль – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Чернівці – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Хмельницький – д вдень 0…+2, вночі -3…-5

Луцьк – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Рівне – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Житомир – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Вінниця – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Одеса – вдень +3…+5, вночі -1…+1

Миколаїв – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Херсон – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Сімферополь – вдень +3…+5, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень -1…+1, вночі -3…-5

Чернігів – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Черкаси – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Суми – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Полтава – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Дніпро – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Запоріжжя – вдень +1...+3, вночі -2...-4

Донецьк – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Луганськ – вдень -1…+1, вночі -3...-5

Харків – вдень -1…+1, вночі -3…-5

Київ – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Нагадаємо, українським пенсіонерам перед виборами нададуть разову доплату до пенсії. Таку заяву зробили в Мінсоцполітики. В ході наради, в якій взяв участь і чинний український лідер Петро Порошенко, було вирішено, що в березні-квітні 2019 року пенсіонерам доплатять 2 410 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон. Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Синоптики попереджають про погіршення погоди