Активісти зуміли знайти з концертами в Харкові групу "Plotnik 82", учасник якої, Дмитро Дубров – один з авторів так званого "гімну ДНР".

Про це стало ясно з слів користувача Олексія Гера Facebook

"Увага, Харків. А є хтось, хто знає керівництво арт-клубу "Малевич"? Туди постійно приїжджає один дуже цікавий колектив "Plotnik 82". Його керівник, чи хто він там, постійно дає концерти по Україні, а також є співавтором і виконавцем так званого "офіційного гімну ДНР", - написав користувач.

Концерт в клубі "Малевич" був скасований, коли з відповідним запитом у соцмережі звернулися до власниці Тетяні Вільчик.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто нагадати, що На тимчасово окупованому путінськими бойовиками Донбасі українські воїни продовжують захищати кордони України. Так в Новоазовську окупанти зазнали значних втрат.

Про це повідомив у соціальній мережі Facebook офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан.

На окупованій території Донецької області, зокрема, в Новоазовську, десятки бойовиків отримали поранення. Тіла загиблих видають сім'ям в строгому порядку. Окупанти також продовжують заперечувати те, що мають втрати.

"Сорока на хвості принесла, що в лікарні знаходиться з десяток тіл окупантів 9 ошпмп. Але видачі тіл сім'ям загиблих здійснюють по два на добу. Без паніки Дирляндці! Втрат немає, але новоприбулі в безславну 200-ю бригаду", - пише він.

Офіцер ЗСУ також уточнив ім'я одного з померлих бойовиків. Ним виявився командир так званої роти окупантів Олександр Миколайович з позивним "Скіф".

Офіцер ЗСУ, блогер-аналітик Анатолій Штефан, який регулярно відстежує втрати ворога з “бригади 200” поіменно і укладає щоденну інформацію розвідки, розповів, скільки втратили бойовики людей у лютому.

Нагадаємо, Пушилин заявив, що особисто брав участь у Евромайдані: робив що міг, допомагав

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українські воїни збили безпілотник путінських бандитів: хороший трофей

Також Знай.ua" писав про те, що Російські військові у Криму почали навчання з ракетами: всім приготуватися