Проти власника Pizza Veterano Леоніда Остальцева вчинили провокацію. Двоє акторів, преодягнених у жінок, прийшли до закладу і почали вести себе провокаційно і зухвало. У мережі пов'язують цю ситуацію із підтримкою Остальцева виставки Олександра Грехова "Квантовий стрибок Шевченка".

18 + У мене одне питання - НАВІЩО? Я дуже злий, думав у нас більш дорослі відносини, але це дніще. Короче. Прийшли до...

Geplaatst door Leonid Ostaltsev op Zaterdag 2 maart 2019

"Прийшли до нас 2 розмальовані чувака. Як девочки. Ну відкрита провокація. Сіли за стіл, замовили напої, знімали на камеру, потім дістали вібратори. Я підійшов і попросив прибрати це і покинути приміщення закладу - у мене сімейний заклад, в закладі було декілька неповнолітніх дітей, які все це бачили. Хлопці трохи помялись але потім все таки вийшли - я ж чемно просив. В арці я вже почав питати конкретно "хто заплатив бабло за провокацію" і вони зізналися. Що їм обіцяли заплатити, що це провокація і так далі. Питання є до тих хто розпалює цей двіж", - написав Остальцев у своєму Facebook.

Нагадаємо, автор івиставки "Квантовий стрибок Шевченка" зобразив поета в образі Спайдермена, Дарта Вейдера, Термінатора, Вільяма Волласа з фільму "Хоробре серце", вченого Альберта Ейнштейна, ілюстрації розвісили у київському метро.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Вже через тиждень вінницький активіст Юрій Хорт порізав ножем картини. Він зробив це прямо на очах у пасажирів. До цього він обурювався через виставку, називав її псевдомистецтвом і наругою над поетом. Добровольчий український корпус "Правий сектор" та ще декілька батьйонів, а токож багато праворадикальних активістів також виступили проти виставки.

ОФІЦІЙНА НАРУГА НАД ТАРАСОМ ШЕВЧЕНКОМ! Українофобію загортають у псевдомистецький пакунок. Так було із сумнозвісною...

Geplaatst door Юрій Хорт op Dinsdag 12 februari 2019

Проте, не зважаючи на це, багато закладів, відомих людей та митців заявляють про свою підтримку "Квантового стрибка Шевченка". Засновник і керівник Pizza Veterano Леонід Остальцев заявив, що після того, як побачив новину про скасування виставок через погрози, вирішив показати картини у своєму закладі - активісти "Парвого сектора" виступали проти цього і закликали Остальцева не проводити виставку.

Нагадаємо, У Харкові підлітки увірвалися в метро, протестуючи проти подорожчання проїзду: перестрибували турнікети, відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У київському метро Шевченка перетворили в Термінатора: сплав вільнодумства і науки

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві побили учасника Нацвідбору на Євробачення: напали натовпом в метро