У ПриватБанку заявили, що в березні стартує безкоштовний мотиваційний проект "Бізнес-інкубатор" для українських підприємців.

Про це стало відомо завдяки заяві керівника напряму МСБ Приватбанку Сергія Клюєва, пише "Бизнес.медиа".

Приватбанк
Приватбанк

"Приватбанк обслуговує майже 70% всіх українських підприємців, і ми продовжуємо підтримувати малий бізнес не тільки сучасними і якісними банківськими послугами, програмами фінансування бізнесу, але і корисними інформаційними сервісами та мотиваційними програмами. В цьому році ми плануємо розширити географію міст і провести семінари для підприємців в тих регіонах, де ще не були. В минулому році ми провели 28 бізнес-івентів і навчили близько 6000 підприємців.", - розповів Сергій Клюєв.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проект "Бізнес-Інкубатор" — це освітня платформа для підприємців в рамках національної програми "КУБ" (Країна успішного бізнесу). Головною місією даного проекту — створити екосистему навчання та підтримки бізнесу, а також збільшити кількість успішних підприємців.

В Приватбанку зазначають, що кожен представник бізнесу може стати її учасником і безкоштовно отримати знання даного проекту. Проект "Бізнес-інкубатор" починається 4 березня. У ньому візьмуть участь Давид Браун, CEO Weblium і перший заступник міністра економічного розвитку України Максим Нефьодов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПриватБанк дав відповідь на питання, яке хвилювало багатьох українців. Так, останнім часом у соцмережах з'явилося багато скарг на банк у зв'язку з розміром кредитного ліміту. Українці масово скаржаться на те, що ПриватБанк "урізав ліміт".

"Я навіть не проти, щоб ви прибрали кредитний ліміт повністю, просто неприємно, коли без попередження банк здійснює такі дії і не враховує той факт, що за стільки років співпраці з вашим банком жодного дня не було прострочення, я завжди виконував свої зобов'язання. Замість того, щоб збільшити ліміт клієнтам, які виконують свої зобов'язання повністю, ви ще ріжете ліміт", — скаржиться один з клієнтів.

Нагадаємо, у "Приватбанку" стався страшний вибух.

Як повідомляв Знай.uа Коломойський "злив" Зеленському десятки мільйонів з Привату: депутат розкрив підозрілу схему.

Знай.uа писав, ПриватБанк спростить життя українцям: нова послуга вже працює.

Дивіться відео по темі: