Мешканці Донецка стурбовані можливими серйозними боями близько окупованого міста. Відповідні посади з'явилися в соціальних мережах в ніч на 4 березня.

Користувачі мережі з Донецька повідомляють про серйозних боях. Схожі публікації почали з'являтися близько години ночі в понеділок, 4 березня. Вони відзначають, що чути шум важких боїв біля Донецька.

"Начебто як Широка Балка стріляє важкеньким. Всім добраніч", — написав один з користувачів Twitter.

"Донецьк 07.15 до Ш. Панфіловська - слухаємо… бакины добре чути Київський р-н, Засядько. З боку Пісок гупають дуже важкими. Не дуже близько, глухо і часто. Перемога. Дивний, страшний гуркіт…", — пише інший користувач.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Донецьк. 01:00 щось дуже добре гримнуло", — зазначає третій.

"Спокій нам тільки сниться… Будильник працює. Район аеропорту. Ларінка, північ розігрався не на жарт з ранку. Різним калібром Жовтневий гримить", — пише ще один.

Офіційних підтверджень того, що під Донецьком загострилися бої поки що не надходило.

Раніше повідомлялося, що З території окупованого Донбасу українська контррозвідка вивела заступника командира полку "ДНР" Світлану Дрюк. Вона працювала під позивним Вітерець. Про неї росіяни зняли пропагандистський фільм "Ополченочка", його вихід на екрани анонсували на 9 березня.

у минулому році В районі колишнього Тореза стався вибух, в результаті якого було знищено 8 танків Т-72 незаконного збройного формування "11 полк ДНР". Вона в ньому служила.

Нагадаємо, загадкова сила знищує бойовиків один за іншим. ВСУ навіть намагатися не доводиться - путінські найманці самі поповнюють бригаду "200" і відправляються в пекло.

Як повідомляв Знай. ua, у "ДНР" схопили скандального екс-регіонала. Спійманий Загоруйко служив „русскому миру“, але щось пішло не так, з іронією пише журналіст Денис Казанський.

Знай. ua писав, що Донбас перелякав Путіна до смерті. ніякої Відповідальності, суди не діють, зброя є - як "Донецький питання" посварив Кремль.