Кумедна історія трапилася з одним із жителів Тернопільської області. Не знаєш, що робити - плакати чи сміятися.

Жителю одного з сіл, яке знаходиться в Тернопільській області, настав час привести свою шевелюру в порядок. Як найчастіше і буває, перукарні знаходяться у районному центрі. Може, пощастить і хтось вдома підстриже. Але в цей раз винятків не було.

Відомо, що чоловік поїхав у райцентр. Але там була величезна черга до майстра. Ви уявляєте, туди народ приїжджає з усіх найближчих сіл. Але не було сили у чоловіка чекати своєї черги, тому він вирішив піти розслабитися в іншому місці.

Пішов він у магазин за пляшкою горючого, випив трохи, а потім повернувся в перукарню. Але, як на зло, черга менше не ставала. Швидше за все, подумав чоловік, що не доля сьогодні і пішов у парк. Треба ж допити розпочате. На сльози не можна залишати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З цього моменту і починається кумедна історія. Чоловік розповідає, що сів на потяг, щоб дістатися додому, але це не точно. Він сам напевно не знає, так як прокинувся вже в салоні автомобіля.

Наш герой не зрозумів, що відбувається навколо. Але одне точно знав - йому потрібно повернутися додому. Спочатку він відчинив замок від якоїсь вантажівки, потім вирішив все-таки скористатися "Жигулями". Щоб сильно не напружуватися, а то мабуть головка ще бо-бо, він вирішив просто розбити вікно і залізти всередину.

Рушив він з місця, як авто заглохло. Ось непруха! Цікаво, що чоловік таки доїхав додому попутками, але там його вже чекали... співробітники правоохоронних органів! Якщо суддя не повірить у це фентезі, то головка бо-бо у героя буде вже від іншого і найближчі кілька років.

Нагадаємо, у Тернопільській області жінка повеливала зміями і лякала всіх сусідів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, мешканка Тернополя поїхала в Карпати у пошуках Йєті. Вона таки натрапила на сліди снігової людини.

Знай.uа писав, у Тернополі невідомі труять дітей психотропами.