Найцікавіше та найважливіше, що публікувалося сьогодні, 4 березня.

Винник зібрався на Євробачення: українці підтримали, готові носити на руках після MARUV

Фанати Олега Винника відреагували на заяву співака щодо участі у Євробаченні.

Відповідні коментарі з'явилися у Facebook як реакція на слова Винника про те, що свого часу він мав бажання взяти участь у пісенному конкурсу, коли він проходив у Німеччині. Більше того на той момент у нього вже була готова навіть конкурсна пісня.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Російський екстремал вивісив український стяг і миттєво поплатився: дружину і двох дітей мало не спалили живцем

Користувачі у мережі активно обговорюють історію росіянина Володимира Єгорова. Електрик Володимир вивісив на своєму будинку у Тверській області, що в Росії український прапор на знак підтримки українського політв'язня у РФ Олега Сенцова.

Журналіст Аркадій Бабченко у Facebook написав допис, що будинок "екстреміста" намагались підпалити. Якось у вікно кімнати, де спали його дружина та двоє дітей кинули каністру із бензином.

У мережу злили фото "папіка" Ані Лорак: Лазарєв нервово курить в сторонці, Мурат тим більше

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", не поширюється про особисте життя. Однак у мережі з'явилася інформація про те, що Лорак розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджиолу, а тепер вони ділять доньку Софію.

ПриватБанк приголомшив українців терміновим зверненням: ми йдемо до вас

У ПриватБанку заявили, що в березні стартує безкоштовний мотиваційний проект "Бізнес-інкубатор" для українських підприємців.

Про це стало відомо завдяки заяві керівника напряму МСБ Приватбанку Сергія Клюєва.

Супрун розкрила головні секрети схуднення до літа: ніяких тренувань

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що для схуднення дійсно ефективні на короткий період строгі дієти. Однак вони не проходять безболісно для організму.

Відповідний пост про те, як швидко і без шкоди для здоров'я схуднути до літа, Супрун розмістила на сторінці в Facebook.