Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що для схуднення дійсно ефективні на короткий період строгі дієти. Однак вони не проходять безболісно для організму.

Відповідний пост про те, як швидко і без шкоди для здоров'я схуднути до літа, Супрун розмістила на сторінці в Facebook.

Супрун стверджує, що не потрібно виснажувати себе важкими тренуваннями і важливо підібрати збалансований режим харчування і тренувань.

В. о. міністра зазначила, що постійні проблеми з вагою є приводом для того, щоб звернутися до сімейного лікаря. Адже причини набору ваги можуть ховатися не тільки в способі життя або раціоні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як схуднути і не нашкодити собі:

  • Відмовитися від непотрібних солодощів, додавання цукру до чаю і кави, солодких напоїв та алкоголю;
  • Є менше смаженого, але більше тушкованого і вареного, а також приготованого в мікрохвильовці. Тоді ваш раціон "схудне" на кілька сотень кілокалорій без шкоди для здоров'я;
  • Є все, що ви любите, але в меншій кількості;
  • Бути більш активними – виходити на прогулянки і легкі пробіжки;
  • Повноцінно спати. Саме здоровий сон відновлює баланс лептину та греліну й тамує відчуття голоду, а також зменшує тривожність. Менше тривожність = менше заїдання стресу.

Що ближче літо, то більше людей прагне прийти у форму та схуднути. Багато хто наважується на так звані марафони...

Geplaatst door Уляна Супрун op Zaterdag 2 maart 2019

Раніше повідомлялося, що помірний біг не тільки "не стирає" коліна, але, навпаки, захищає суглоби. Про це розповіла в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в Фейсбуці.

За словами Супрун, регулярний біг не тільки "не стирає" коліна, але, навпаки, захищає суглоби. Міністр охорони здоров'я привела в приклад результати медичних досліджень радячись з лікарем-нейрохірургом. За її словами і наданим фактами, огляд у лікарів показав, що у бігунів-аматорів колінний остеоартрит розвивався в три рази рідше, ніж у людей, що ведуть сидячий спосіб життя.

Нагадаємо, реформаторка Супрун навчить українців розбиратися в медицині. У Супрун запустили для населення серію онлайн-курсів по медицині.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун порадила українцям змішувати алкоголь з антибіотиками. Алкогольні напої не мають лікувальних властивостей, стверджує Супрун.

Знай. ua писав, що Супрун відкрила очі бігунам. Супрун розповіла, скільки потрібно бігати, і чому біг не вбиває коліна.