Жахливе вбивство у Харкові: люди масово несуть квіти та іграшки до місця смерті

Нещодавно Харків сколихнуло моторошне вбивство. 16-річний хлопець розправився зі своєю колишньою подругою, завдавши їй десяток поранень ножем. До місця трагедії мешканці міста несуть квіти та іграшки. Відповідне відео опублікувала прес-служба поліції Харкова.

ціна на газ
ціна на газ

Що тепер буде з ціною на газ в Україні

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окружний адміністративний суд Києва визнав постанову Кабінету міністрів України, яка форсувала порядок визначення ціни на газ для українців, недійсною. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Окружного адмінсуду Києва.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В штабі Зеленського знайшли наднебезпечний пристрій

На даху будівлі, де розміщується офіс кандидата в президенти Володимира Зеленського, виявлено дивні пристрої невідомого походження. Цю інформацію опублікували в Telegram-каналі "Команда Зеленського". За даними прес-служби Київської поліції, до них звернувся охоронець Зеленського.

Православна церква України зібралася на священний Синод

У понеділок, 4 березня, відбулося засідання Священного Синоду Православної церкви України. Про це повідомляється на сторінці ПЦУ в соціальній мережі Facebook.

"4 березня 2019 року в Будинку митрополита під головуванням Митрополита Київського і всієї України Єпіфанія проходить засідання Священного Синоду Православної Церкви України", - йдеться в повідомленні.

Дмитро Гордон, український журналіст
Дмитро Гордон, український журналіст

Гордон терміново звернувся до Порошенка: цю сволоту мало зневажати

Відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до президента Петра Порошенка, щоб той дав адекватну оцінку діям Ірини Фаріон (член Всеукраїнського об'єднання "Свобода") та Ігоря Степури (заступник голови Кіровоградської облради). Відповідне відеозвернення Гордон опублікував у своєму YouTube-акаунті.