Другого березня в Рахівському районі Закарпаття трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що водій ВАЗу наїхав на шістдесяти восьми річного чоловіка, який пересувався на велосипеді. У результаті велосипедист загинув від отриманих травм, несумісних з життям.

Відомо, що за кермом ВАЗу перебував двадцяти п'яти річний житель одного з сіл. Співробітники правоохоронних органів чекають на результати експертизи, яка покаже чи був алкоголь в крові у підозрюваного.

У зв'язку з даним інцидентом, було відкрито кримінальну справу за частиною другою статті двісті вісімдесят шостої ККУ. Але, як виявляється, співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу не проти того.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Очевидці стверджують, що збив велосипедиста не водій ВАЗа, а мікроавтобус. З їх слів, за ВАЗом рухався мікроавтобус і саме він збив пенсіонера на смерть. Для того, щоб виправдати невинного, очевидці показали співробітникам правоохоронних органів відео-доказ з камер відеоспостереження, яке доводить, що причиною аварії став саме мікроавтобус.

Проте співробітники правоохоронних органів стверджують, що винуватцем аварії був водій ВАЗа. На даний момент всі обставини справи уточнюються.

Нагадаємо, на Закарпатті переповнена пасажирами маршрутка злетіла у кювет. Причини, по яким сталася дорожня аварія, невідомі. Повідомляється, що постраждалих немає.

Як раніше повідомляв Знай.uа, біля Ростова сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зараз вже відомо, що в Мілеровському районі Ростовської області в результаті складних погодних умов зіткнулися більше трьох десятків автомобілів. Рух по трасі було фактично паралізовано.

Знай.uа писав, в Російській Федерації розбився автобус з українцями. В даному інциденті є постраждалі. Моторошні кадри, змусять ваше серце стиснутися.