У вівторок, 5 березня стало відомо про те, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня запустила на сайті акційні пропозиції на авіаквитки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МАУ.

Згідно з інформацією, акційні ціни поширюються на квитки в міста України, Європи, Азії та Північної Америки. Квитки зі знижками можна придбати з 7 по 10 березня 2019 року на сайті авіакомпанії.

Варто уточнити, що термін подорожі за акційними квитками обмежується періодом 18 березня - 10 червня 2019, передає прес-служба МАУ.

Раніше ми писали про те, що антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн та Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вся справа в тому, що у вартість квитків не було включено тариф з приводу вартості багажу. Орган зобов'язав їх виплатити штраф. Антимонопольний комітет визнав, що правила з приводу провозу багажу, які ввели минулої осені, є неправильною практикою, і що вона вводить в оману людей щодо вартості квитка.

Нагадаємо, що нещодавно авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) "порадував" українців нововведенням. З людей, які стояли в черзі, вибирали одну "жертву" з валізою, яка була близька до граничних показників, і вимагали сплатити надліміт.

Як повідомляв портал Знай.иа, популярна в Україні авіакомпанія-лоукостер Wizz Air запустила новий рейс з Києва в Бремен. Перший рейс цього повідомлення вилетів з Бремена о 13:24 1 березня і прибув в Україну о 16:24. Так, рейси в березні виконуватимуться по понеділках і п'ятницях, а вже з квітня і далі - по вівторках і суботах (двічі на тиждень).

Також портал Знай.иа писав, що якщо у ваших планах відпустка на період з квітня по червень, то зараз саме час вибрати дешеві квитки, адже лоукостер Ryanair проводить шалений розпродаж. Ірландська авіакомпанія пропонує дешеві авіаквитки за ціною від 5 євро на ряд Європейських напрямків із Києва та Львова.