комуналка
комуналка

Українцям пообіцяли навести порядок в платіжках

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, оголосила про початок перевірки облгазів на предмет донарахувань в платіжки. Зокрема, у відомстві зазначили, що вже з початку березня контролюючі органи почнуть масову перевірку облагів на предмет донарахувань в платіжках, які отримують звичайні українці.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зеленського звинуватили в незаконній агітації

Організація громадського контролю "ОПОРА" зафіксувала на концертах "Ліги сміху" політичну агітацію за кандидата в президенти Володимира Зеленського. Про це заявив аналітик Олександр Клюжев на прес-конференції. Концерти "Ліги сміху", на яких зафіксували агітацію, проходили в січні 2019 року. Мова йде про те, що на заходах використовувалися відеозвернення Зеленського.

поліція
поліція

Розстріл бізнесмена в Києві: поліція шокувала несподіваними результатами

Поліція розглядає кілька версій вбивства власника ювелірного заводу Сергія Кисельова. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції. Зокрема, у поліції зазначили, що слідчі поки розглядають кілька версій моторошного вбивства в Києві. Однак основною все ж є вбивство з корисливих мотивів, адже людина займалася ювелірними виробами.

потяг
потяг

В Укрзалізниці похвалилися грандіозної реформою

Компанія "Укрзалізниця" планує відмовитися від червоних килимів на підлозі в нових вагонах. Зокрема, Кравцов розповів, що в поточному році рухомий склад Укрзалізниці поповниться 40 новими вагонами. Однак вони вже не будуть оснащені різнокольоровими доріжками. Замість них залізничний перевізник використовуватиме спеціальне покриття.

Укроборонпром
Укроборонпром

Поворот у корупційному скандалі з Укроборонпромом

Головний фігурант справи про розкрадання державних коштів в оборонному комплексі Ігор Гладковський відреагував на журналістське розслідування. Син колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, який є головним фігурантом журналістського розслідування корупції в Укроборонпромі, пішов на крайні заходи. Ігор Гладковський подав в суд на журналіста Дениса Бігуса.

Справа "діамантових прокурорів": поки Аваков віщає, в Києві відстрілюють свідків

У вівторок, 4 березня, в Дніпровському районі Києва, на вулиці Флоренції вбили бізнесмена. Застреленим виявився 59-річний Сергій Кисельов - головний свідок у справі "діамантових прокурорів". Екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, який займався розслідуванням справи розповів про інцидент на особистій сторінці в Facebook.