Українці не втомлюються скаржитися на компанію Kyivstar через підвищення тарифів на розмови та часом незадовільну якість стільникового зв'язку.

Цього разу дісталося інтернет-провайдеру компанії: українці оцінили якість послуг Kyivstar за декількома критеріями.

"Не рекомендую, швидкість занижують а вечером та на вихідні майже пропадає. На новорічні свята мобільний інтернет був швидший за домашній.А про службу підтримки зовсім довга історія", "Інтернет ледь повзе. Грошей ця контора від мене більше ніколи не отримає", "Стабільно "лягає" інтернет. Не рекомендує цього інтернет-провайдера", - пишуть українці.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, до кінця 2018 року у мобільного інтернету компанії "Київстар"стало більше користувачів - 14,8 млн з 26,4 млн.

Порівняно з 2017 роком кількість користувачів зросла на 18,2%, але не все так просто.

Про це передає прес-служба компанії.

Доходи від цієї послуги зросли на 84,5%, а доходи від послуг стільникового зв'язку у цілому – на 17,1%. Середній місячний дохід від одного мобільного користувача виріс на 18,2%. Загальна виручка за останній квартал 2018 року теж піднялася на 16,6% і склала 5 млрд грн.

Тим не менш, у компнаїі спостерігається зниження абонентської бази на 0,5%, що може говорити про зниження потреби у використанні абонентами декількох SIM-карт одночасно.

Як повідомляв раніше Знай.ua, оператор мобільного зв'язку Київстар заявив про "зміну умов деяких тарифних планів для абонентів передплатної форми обслуговування". Крім того, Київстар вимикає шість інтернет-пакетів.

Які конкретно тарифні плани будуть змінені, оператор не уточнив, назвавши їх застарілими.

Також Знай.ua писав про те, що як мінімум раз в житті кожен з нас задавався питанням про те, куди раптово зникають гроші з його мобільного телефону.