"ПриватБанк" повідомив своїх клієнтам інформацію, за яким розпорядку будуть працювати відділення 8 березня.

"8 березня будуть працювати відділення з графіком роботи в святкові дні, інші не працюють", - кажуть в банку.

Приватбанк
Приватбанк

8 березня графік роботи у відділеннях не зміниться, робота продовжиться за стандартним розпорядком.

Зокрема, стосується і 7 березня, в четвер - в цей день відділення Приватбанку будуть працювати на годину менше. В суботу та неділю будуть працювати тільки відділення з графіком роботи в суботу та неділю відповідно. Інші не будуть працювати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що ПриватБанк анонсував українцям нову опцію, доступну в додатку Приват24.

Про це йдеться в заяві прес-служби банку.

У повідомленні сказано, що в мобільному додатку "Приват24" для всіх клієнтів тепер відкрита можливість онлайн-продажу квитків на рейси національних автоперевізників "Гюнсел".

ПриватБанк
ПриватБанк

Сервіс миттєвої покупки автобусних квитків доступний цілодобово у всіх напрямках компанії по Україні і за кордон в додатку "Приват24".

"Послуга знаходиться в розділі "Транспорт" мобільного додатку банку. Сервіс дає можливість вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника - вся необхідна інформація доступна на екрані", - розповіли в банку.

В Приватбанку додали, що оплатити замовлення можна буде можна карткою будь-якого банку.

Нагадаємо, ПриватБанк додав важливу функцію в Приват24: цього чекали всі

У середу, 6 березня, державний "ПриватБанк" повідомив, що в онлайн додатку Приват24 з'явилася нова функція "Операції з цінними паперами" для всіх клієнтів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк загрожує клієнтам по телефону: ставлять себе вище закону

У вівторок, 5 березня, стало відомо про те, що співробітник одного з відділень державного "ПриватБанк" нібито отримав доступ до контактних даних телефонної книги клієнта. Про це повідомив сам клієнт у своєму відгуку.

ТакожЗнай.ua" писав про те, що До Приватбанку готують колективний позов: ваші дані вже не можуть бути у Путіна, мільйони клієнтів у небезпеці