У Дніпрі співробітники правоохоронних органів отримали повідомлення про напад на жінку.

В поліцію звернулася місцева жителька, яку під час конфлікту побив її 47-річний чоловік. За вказаною адресою негайно прибули співробітники поліції, які встановили подробиці інциденту. Як вдалося встановити, інцидент стався в Самарському районі, де сталася сімейна сварка, яка ледь не закінчилася ножовим пораненням для одного з правоохоронців.

Помітивши прибуття поліції, чоловік, що побив дружину, вирішив напасти і на поліцейських. Зловмисник витягнув ножа, після чого намагався поранити одного з поліцейських. У результаті співробітникам поліції довелося застосувати вогнепальну зброю.

На сьогоднішній день за фактом посягання на життя співробітника правоохоронних органів в Самарському відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 348. Нападника затримали і надали йому необхідну медичну допомогу. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в п'ятницю, 8 березня, на Михайлівській площі в Києві кілька сотень людей вийшли на Марш жінок під гаслом "Солідарність і різноманіття".

В повідомленні уточнюють, що учасники ходи виступають за гендерну рівність, права трансгендерного співтовариства, а також за ратифікацію Стамбульської конвенції про запобігання насильства.

Зазначається, що станом на 12:00 на акцію зібралося близько 200-300 учасників. На місці патрулюють силовики, зокрема Нацполіція, Поліція діалогу, Нацгвардія і представники інших структур.

Нагадаємо, в Москві колишній український пожежний підозрюється у скоєнні звірячого подвійного вбивства. У квартирі, де проживала родина, знайшли понівечені тіла дружини і сина. Сам підозрюваний намагався накласти на себе руки, перерізавши вени.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві схопили матусю, яка викинула немовля за гаражі.

Також Знай.uа писав, криваве вбивство цілої сім'ї потрясло Україну.