Нубіру, яка повинна була вбити все живе на нашій планеті 8 березня, так ніхто і не побачив. У соцмережі цього приводу з'явився іронічний коментар.
Денис Попович вважає, що кінець світу до нас не добрався через жахливий стану доріг в Україні.

"Отже, Нібіру не прилетіла. А от дороги в Україні — г**но. Може тому кінець світу запізнюється", - припустив він.

У коментарях користувачі почали скаржитися на стан найближчих до них доріг.

"Ті, хто їздить по трасі Київ Суми по цією логікою должньі жити вічно. адже вони вже бачили пекло))", написав Максим Фролов.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Ті, хто їздять Київ Черкаси теж", підтримав його автор провокаційного посту.

На його думку, винуватцями жахливого стану доріг в регіонах є місцеві влади, яким наплювати на своїх громадян.

Як раніше повідомлялося, уже кілька років поспіль ходять чутки про те, що скоро на Землі настане справжній апокаліпсис. А вино того стане загадковий об'єкт, який увійде до межі Сонячної системи. Їм є планета Нібіру, про яку згадували в своїх писаннях ще стародавні шумери.

Дослідники космосу вважають, що NASA приховує факт існування Планети Х, щоб придушити сильні хвилі паніки, які постійно виникають через обговорення Нібіру і таємних змов в мережі.

Експерти ретельно вивчили інформацію, яку після себе залишили шумери. Це допомогло їм з'ясувати, що раніше Земля була одним із супутників Нібіру. І вона може повернутися на орбіти цієї планети. Відповідно до цієї теорії, вбивча планета слід циклічній траєкторії. Вона входить в Сонячну систему, то покидає її. І відбувається це регулярно.

Також повідомлялося, що одна з теорій свідчить, що Земля зблизиться з таємничою планетою Нібіру. Про неї згадували ще стародавні шумери в своїх літописах. Після цього наша планета покине межі Сонячної системи, а все живе загине через нестачу тепла і світла зірки.

"Знай.uа" вже писав: гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів

Читайте також: гуманоїди з Нібіру надіслали землянам страшне попередження.

Як повідомлялося, прибульці з Нібіру створять на Камчатці базу для захоплення Землі, що війни не уникнути.