З кожним днем ​​навколо переходу на бік України терористки самопроголошеної "ДНР" Світлани Дрюк ситуація загострюється все більше.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, однією з причин цього є коментарі різного роду експертів та військових. Так, на цей раз російський найманець з Сербії Деян Берич, добре відомий суспільству під позивним "Декі" розповів, що й досі не може зрозуміти, як українські правоохоронці не заарештували Світлану Дрюк знаючи про її роботу проти українських воїнів.

Сербський найманець відзначив, що "ополченочка" під час виконання бойових завдань на стороні проросійських бойовиків ліквідувала безліч українських воїнів та техніки ЗСУ, а зараз дуже легко пересувається на території України.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Наприклад, коли ми співпрацювали з одинадцятим полком і проводили певну роботу в розвідці коректувальників, екіпаж "Ополченочки" давав один з кращих результатів по Україні. Вони спалили величезну кількість танків, вбили безліч солдатів ЗСУ. Я до сих пір не можу зрозуміти, чому вона пішла. Тут вона була одним з кращих".

Разом з тим варто відзначити, що екс-терористка незаконних збройних формувань "ДНР" Світлана Дрюк перейшла на сторону України. Тепер окупанти діляться в соцмережах припущеннями з приводу можливої співпраці окупантки з українською армією ще з 2015 року.

Зокрема, користувачі Twitter пригадують, що тоді під час боїв в районі Дебальцеве підрозділ, в якому служила Дрюк, не раз відкривав вогонь по позиціях "своїх".

Тоді це списувалося на випадковість і метушню. Однак зараз, коли Світлана Дрюк з позивним "Вітерець" перейшла на українську сторону, припускають, що вона могла свідомо перекручувати інформацію про своїх колег, аби ті через плутанину вбивали інших бойовиків.

Крім того варто відзначити, що терорист Ігор Гиркин відзначив, що перехід на українську сторону Світлани Дрюк - головної героїні російського пропагандистського фільму "Ополченочка" - не є чимось незвичайним.

"Засмучуватися особливо не варто - нічого страшного в одиничній зраді немає. Але повісити дану істоту за зраду - при випадку буде абсолютно необхідно. Не з помсти, а щоб іншим неповадно було і військовий закон (на якому тримається будь-яка армія) дотримати", - зазначив Гиркин.

Нагадаємо, українські герої відправили зграю бойовиків до Захарченка.

Як повідомляв "Знай.ua", зворушливе відео про татуся-героя розтопить навіть черстве серце.

Також "Знай.ua" писав, що українські герої знищили російський "Привид" на Донбасі.

Командир жіночого танкового екіпажу "ДНР" перейшла на бік України і готова давати свідчення в Гаазі