Українці створили мобільний додаток, який розробили спеціально для переселенців. Відомо, що ініціатором став благодійний фонд "Горение".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, на презентації програми "IDPRights – захист прав ВПО" в місті Краматорськ заявили, що воно допоможе вирішити актуальні питання щодо оформлення пенсій, соціальної допомоги і т. д.

Розробники запропонували за основним моментам користуватися наявними алгоритмом дій з докладним описом документів, необхідних для оформлення. Сюди ж включено зразки заповнення всіх бланків, про що повідомив керівник групи розробників.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того, у разі виникнення нестандартних ситуацій є можливість поставити питання індивідуально юристу, заповнивши електронну форму. Причому відповідь переселенець отримує на електронну адресу, вказану при реєстрації в програмі.

Також передбачено активні посилання на різні сайти організації, а також новини, пов'язані з проблемами переселенців, таким чином відпадає необхідність самостійно відслідковувати зміни, додаток сам повідомляє про нововведення. Додаток в даний час доступний на Google Play, а найближчим часом з'явиться й в Аpple Store.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розробники Viber слідом за Facebook Messenger додали в свій додаток темну тему оформлення. Тепер кожен бажаючий може використовувати цю тему, яка при поганому освітленні знижує навантаження на очі.

Нагадаємо, розлючені українські копи напали на ромів: у хід пішли біти і шашки.

Як повідомляв Знай.uа українську родину депортують з Польщі: не йдуть до сусідів на каву.

Знай.uа писав, битва пенсіонерів на смітнику: реальний стан справ в Україні показали одним відео.

Дивіться відео по темі: