На "Укрзалізниці" в черговий раз стався серйозний скандал, а якщо точніше - то кривава бійня, в результаті якої працівник залізниці опинився в лікарні з серйозними травмами, передає Политека.

Бійка сталася прямо на Міжнародний жіночий день, 8 березня. Неадекватний пасажир влаштував бійку з провідником. Про це стало відомо зі сторінки заступник начальника департаменту "Укрзалізниці" Олександра Красноштана.

“Вчора знову стався прикрий випадок: неадекватний пасажир почав бійку в поїзді” ІНТЕРСІТІ “# 763 Київ-Одеса зі стюардом. В результаті Сюарт нанесені тілесні ушкодження – пошкоджена частина вушної раковини. В результаті молодий співробітник отримав ушкодження обличчя. Він госпіталізований”, – написав керівник залізниці.

Поліцейські висадили і затримали неадекватного чоловіка на станції Козятин. За словами Олександра Красноштана, “Укрзалізниця” має намір зробити все необхідне для того, щоб порушника покарали за законом. Однак, як вважає заступник начальника, вина за подію лежить і на МВС. Адже поліція виявилася безсила зупинити злочин в зародку.

Нагадаємо, раніше ми писали, що "Укрзалізныцю" звинуватили у спробі монополізувати ринок квитків під компанію з "російським слідом".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Крім того, нещодавно україну шокувала жахлива трагедія на Харківщині: поїзд перемолов українця на частини.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з поїздом Інтерсіті сполученням Київ-Харків стався інцидент – під час їзди прямо під колеса складу кинувся лось. Згідно з інформацією очевидців, машиніст відчайдушно сигналив кілька разів, однак тварина завмерло прямо на рейках, тому зіткнення уникнути не вдалося. В результаті загинув лось, а потяг був змушений затриматися на півгодини.

Як повідомляв портал "Знай.uа": пасажири поїзда на Рівненщині були шоковані тим, що прямо під час поїздки він загорівся.

Також "Знай.uа" писав, що Укрзалізниця порадувала українців повідомленням про те, що в поточному році в експлуатацію введуть 40 нових вагонів, які кардинально відрізнятимуться від тих напіврозвалених, до яких всі вже звикли.