Жахлива негода в Україні призводить до катастрофічних наслідків. На щастя, люди не постраждали, грамотно дотримуючись правил безпеки, однак те, що творить ураган - це просто не вкладається в голові. Синоптики попереджають про пориви вітру 15-20 метрів на секунду. А в Карпатах і Прикарпатті ці пориви сягатимуть 29-34 м/с. Ще гірше йдуть справи у Львівській області, де негода зриває городянам даху в прямому і переносному сенсі.

Перелякані жителі регіонів, охоплених ураганом, публікують в соцмережах фотографії наслідків буревіїв. Падають дерева, великі рекламні щити, дорожні знаки.

В результаті сильного вітру і ураганних поривів в основному на заході та центрі України відбулися і продовжують відбуватися НП: падіння дерев, великих рекламних щитів та дорожних знаків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сила вітру на деяких автошляхах була настільки сильною, що перевертала цілі фури (див. нижче).

"Будьте уважні, не виїжджайте в дорогу без необхідності, користуйтеся альтернативним видом транспорту (залізниця)", - попереджають в Укравтодорі.

Нагадаємо, знавісніла стихія "роздягнула" будинки в Києві: фото апокаліпсису.

Також ми писали, Потужний ураган обрушився на Київ з подвійною силою: перелякані жителі публікують кадри наслідків.

Самі епічні фотографії буйства стихії з'являлися в співтоваристві "Київ Оперативний".

Наголошується, що стихія завдала українській столиці значущі збитки.

зокрема, за адресою вулиця Мазепи, 10, сильні пориви вітру повалили дерево прямо на припаркований під ним машину марки Infiniti.

А в Тернополі жорстокий ураганний вітер повалив водонапірну башту: кияни залишилися ні з чим.

Нагадаємо, раніше руйнівний ураган в Польщі залишив тисячі людей без води, світла і даху над головою.

Знай.ua повідомляв про трагічну смерть дитини з-за маминої недбалості - згорів заживо, поки найдорожча людина в світі був зайнятий своїми справами.