Протягом минулої доби понеділка, 11 березня, окупанти один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши стрілецьку зброю.

бойовики
бойовики

Про це повідомляє прес-центр ООС.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у районі міста Авдіївка.

Втрат серед українських захисників внаслідок обстрілу немає, повідомляють у штабі ООС.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Станом на 7:00 12 березня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

бойовики
бойовики

У штабі запевнили, що Об'єднані сили надійно контролюють дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Нагадаємо, з кожним днем ​​навколо переходу на бік України терористки самопроголошеної "ДНР" Світлани Дрюк ситуація загострюється все більше.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, однією з причин цього є коментарі різного роду експертів та військових. Так, на цей раз російський найманець з Сербії Деян Берич, добре відомий суспільству під позивним "Декі" розповів, що й досі не може зрозуміти, як українські правоохоронці не заарештували Світлану Дрюк знаючи про її роботу проти українських воїнів.

Сербський найманець відзначив, що "ополченочка" під час виконання бойових завдань на стороні проросійських бойовиків ліквідувала безліч українських воїнів та техніки ЗСУ, а зараз дуже легко пересувається на території України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на тимчасово окупованій території Донбасу поки не зафіксовано порушень режиму тиші. Така інформація з'явилася станом на 10 березня, на 12:00.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута під час брифінгу для журналістів.

"Від початку цієї доби, станом на 12 годину обстрілів позицій наших військ не зафіксовано. Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню", - заявив він.

Також Знай.ua писав про те, що блогер з окупованих територій "Necro Mancer‏" поповнив свій каталог з мертвими бойовиками.