Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський відкрив українцям душу: дуже важко

Український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як почав свою передвиборну кампанію. Про це йдеться в повідомленні на сторінці команди коміка у соцмережі Instagram. На питання про те, що зараз кандидату в президенти дається найважче, актор заявив: "Все! Мені дуже складно боротися з брудом. Морально це виснажує. Але з іншого боку, я стаю спокійнішим. І після цієї боротьби, я хочу залишитися людиною. Для мене це важливо!".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Окупований Крим на межі катастрофи

Криму загрожує чергова небезпечна екологічна катастрофа. Минулого тижня в тимчасово окупованому Красноперекопську було зафіксовано перевищення гранично допустимої концентрації (ГДК, - ред.) хлористого водню у повітрі у 4,4 рази. Цю інформацію повідомили в так званому Кримському управлінні по гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища.

ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк попередив про нову комісію

У вівторок, 12 березня, державний банк "ПриватБанк" повідомив важливу інформацію для клієнтів. Як виявилося, під час оплати комунальних і телекомунікаційних компаній через сервіси банку на суму понад 10 тисяч гривень вилучається додаткова комісія 3% від суми. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства фінансів України.

Пенсія в Україні
Пенсія в Україні

Скільки українські пенсіонери отримують після перерахунку

В Україні після перерахунку середній розмір пенсії склав 3033 грн. Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook Пенсійний фонд. Згідно з оприлюдненими даними, такий середній розмір пенсії було зафіксовано станом на 1 березня 2019 року.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Саакашвілі розкрив підлий план Порошенка

Экс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України до Євросоюзу і НАТО.