З Донбасу прийшли вельми неоднозначні новини, поки незрозуміло чи правда це, чи черговий фейк адептів Кремля. Відомо, що бойовик так званої "ЛНР" в паніці заявив, що бійці ЗСУ проникли на окуповану територію Луганської області. За інформацією сепаратистських інформаційних ресурсів, прорив стався 12 березня, приблизно о 19:30.

Про це повідомляють також і українські ЗМІ.

"Диверсійно-розвідувальна група зі складу 10-й гірничо-штурмової бригади ЗСУ (під керівництвом героя України Зубанича) в кількості 10 людей спробували проникнути на територію "ЛНР" в районі селища Жолобок", - стверджують окупанти.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За інформацією окупантів, українські військові зайшли на мінне поле: "Троє людей загинули. Тіла двох забрали товариші, ще один залишається кинутим на полі".

Варто нагадати, що Сергія Кривоноса призначено заступником Секретаря РНБО України. Про це Українському мілітарному порталу стало відомо з власних джерел. У найближчі півгодини очікується поява Указу Президента про призначення на офіційному сайті. Цікаво, що Сергій Кривонос раніше був першим заступником Командувача Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міноборони згадали про безпеку озброєння. Швидше за все, безліч трагедій по всій території країни на військових складах, змусили задуматися і вжити заходів. Так, в Україні до кінця 2019 року планується закінчити будівництво першої черги з 35 захисних залізобетонних обсипних сховищ для зберігання боєприпасів і ракет.

Нагадаємо, пекельна доба на Донбасі: бойовики обстріляли ЗСУ під Авдіївкою, бісяться перед фіаско Путіна.

Як повідомляв Знай.uа відомий путінський найманець відправився до пекла слідом за сином: "руський мір" не щадить нікого.

Знай.uа писав, заманюють зрадниць до ліжка: як українські спецслужби руйнують ворожі табори.

Дивіться відео по темі: