Окупанти відчувають наближення чорної дати - п'ятиріччя анексії Криму. У мережі продовжують з'являтися досить гучні заяви, які путінські пропагандисти підносять як гнилий сарказм. Однак теми дійсно важливі - ситуація з Кримським мостом, екологічна та економічна обстановка на півострові, пише Рoliteka.

Кримський міст
Кримський міст

Про це стало відомо завдяки повідомленням блогерів в мережі і численним фейковим публікаціям в російських інформаційних ресурсах.

Кримчани з острахом говорять про проблеми, проте є й такі, які в стилі Соловйова і Кисельова підспівують Путіну, наприклад: "Чекаємо, коли потоне, трохи залишилося", – пишуть доморощені блогери.

Пропагандисти намагаються спаплюжити матеріали українських журналістів про те, які проблеми присутні на півострові. Ось такі перли створюють адепти Кремля:

"Крим роздувається міхур всередині системи. Його не може бути локалізовано", – цитує видання якогось Олександра Морозова, який написав статтю для "Нового часу". Росія ж усіма силами намагається виправдати "анексію" півострова, вважає автор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Естонії Керсті Кальюлайд нагадала про п'яту річницю анексії Криму і закликала світову спільноту не забувати це. Відповідну інформацію Кальюлайд написала на своїй сторінці в Twitter.

Варто нагадати, що колишній прокурор і так званий депутат Держдуми РФ Наташа Поклонська знову стала героїнею смішних історій соціальних мереж. Так, зокрема, в анексованому путінськими головорізами Криму один з виробників косметики випустив в честь кремлівської плакальниці "лімітовану серію рожевої води - Поклонська". Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці комбінату "Кримська роза" у Facebook.

Нагадаємо, Google віддав Крим Путіну на п'ятому році війни: ще не вивчили, чий він.

Як повідомляв Знай.uа розстріл бізнесмена в Києві: поліція шокувала несподіваними результатами.

Знай.uа писав, зрадник України розправився з власною сім'єю: ґвалтував дитину, а дружина мовчала.

Дивіться відео по темі: