Veterano Coffe Mariupol – це перша в Донбасі кав'ярня, яку заснував ветеран АТО Олексій Кельт

У соціальних мережах він розповів, що влада Маріуполя відвезла його кафе разом з дорогим устаткуванням і тижневої виручкою. Влада ніяк не попереджала ветерана про знесення Мафу.

ЗСУ
ЗСУ

Олексій каже, що кіоск був у нього в оренді. У власника Мафу в кінці року закінчився договір оренди земельної ділянки, на якому знаходився кіоск. У продовженні договору оренди чиновники відмовили. Після цього власник вирішив судитися. Рішення суду ще не винесено. Але, незважаючи на це, МАФ був демонтований.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Учасник АТО звернувся до поліцейських, також хоче звернутися в комісію по благоустрою і в міськраду.

Даний інцидент викликав у соцмережах безліч відгуків. Хтось вважає, що влада утискає учасників АТО. Деякі – що їм просто сподобалося місце, на якому в майбутньому з'явиться чергова «розливайка».

Варто нагадати, що Юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальних мережах в рубриці Хроніки дна" опублікував інформацію про судовий розгляд у Вінниці, яке мало місце кілька днів тому. Його причиною стало крадіжку трьох банок лососевої ікри з супермаркету АТБ. Злочин скоїв колишній вихованець інтернату В'ячеслав, який ріс без батьків. За підсумком, суд виніс вирок: 4,5 року позбавлення волі. Прокурор залишився незадоволений таким станом справ і подав апеляцію на продовження терміну тюремного ув'язнення до 5 років. Шнайдер обурений "рівноцінністю" покарань.

ХРОНИКИ ДНА. Несколько дней назад в Виннице Парень Сирота, который Воспитывался в Интернате, получил 4 ГОДА ТЮРЬМЫ за...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 13 maart 2019

... Це Просто не вкладається у мене в Голові. Дясятки персонажів, які обібрали Український народ на МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ гуляють на Свободі. Радіють життю, купаючись у Розкоші і Достатку. А Нещасних і Доведених до відчаю людей, які вкрали якусь дрібницю, Судять і Садять. Просто Фантастика. А точніше Фантасмагорія..."- пише Шнайдер.

Нагадаємо, В Україні масово зупиняться митниці: стало відомо, коли

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Столицю охопили "побічні дії" монетизації: в банках - штовханина, люди чекають годинами

Також Знай.ua" писав про те, що Бізнес на крові в оборонці: хто "кришував" мільйонні заробітки на армії