Українці шоковані новиною про те, що Віктор Янукович-молодший, швидше за все, до цих пір живий

Віктор Янукович з сином

Володимир Світличний — українець, який працює в поліції, розповів, що незабаром після смерті Януковича-молодшого троє громадян Росії приїхали в Канаду і зняли кімнату в готелі, після чого купили в автосалоні дорогий автомобіль. У тих місцях знаходиться будинок, який купили за чверть мільйона доларів, і один з сусідів бачив нових власників, після чого відразу ж впізнав сина Януковича.

Погода на вихідні підготувала для українців два сюрпризи: хороший і поганий

Погода в Україні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ці вихідні не будуть такими теплими і приємними, як минулі, тому що на нас насувається циклон зі штормовим вітром і дощами. Погода буде несприятливою в більшості областей країни. Хоча в суботу погода засмутить жителів нашої країни, проте вже в неділю дощ піде, знову потеплішає, та ще так, що вже в понеділок повітря прогріється до квітневих градусів.

Аналітик розкрив план Тимошенко, який відкрив очі українців на кандидата

Юлія Тимошенко

Vip-агітатор кандидата в президенти Юлії Тимошенко і перший президент незалежної України Леонід Кравчук запропонував провести переговори з Росією, щоб "домовитися про все, і відновити інфраструктуру Донбасу за рахунок країн-підписантів Будапештського меморандуму". Іншими словами, домовитися вона хоче з Путіним, але всі витрати за завдані росіянами збитки покласти на країни-підписанти Будапештського меморандуму. Експерту поки неясно, як донести електорату думку, що, голосуючи за Тимошенко, вони фактично підтримують капітуляцію України.

Акваторію Азовського моря струсонули постріли винищувачів, штурмової та армійської авіації

Навчання в Азовському морі

Стало відомо, що керівництво ВМС проводило навчання, які призначалися для підтримки дій кораблів ВМС та Державної прикордонної служби України із складу Об'єднаних сил. Кораблі маневрували і шикувалися в різні бойові костюми — ордер протиповітряної оборони, похідний стрій кільватерної, бойовий стрій фронту. Підсумком тренування стала чудова злагодженість кораблів і авіації, про що повідомили в штабі ООС.

Українці оплакують одного з найбільш значущих кіноробів сучасного українського кіно

Ігор Іванов

У п'ятницю, 15 березня, пішов з життя український оператор-постановник, член Національної спілки кінематографістів України Ігор Іванов. Кінороб помер після тривалої хвороби на 62-му році життя. Іванов встиг попрацювати оператором в 24-х проектах, серед яких художні та документальні фільми. Він лауреат багатьох престижних премій в Берліні, Валенсії і Страсбурзі. Ігор Іванов працював над такими відомими українськими фільмами, як Дівчина з персиками (2017) і Шанс на любов (2017).