В результаті чергової провокації з боку окупантів на Донбасі загинув український боєць, ще один під час бойової атаки отримав поранення.

Проо це поідомили в штабі Операції Об'єднаних сил.

За минулу добу, 16 березня, російські окупаційні війська двічі відкривали вогонь з мінометів по позиціях Збройних сил України поблизу Хутора Вільний

В суботу у зоні бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув і ще один отримав поранення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За минулу добу російські окупаційні війська двічі відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, застосовуючи при цьому озброєння, заборонені Мінськими домовленостями, зокрема міномети калібру 82 мм.

Ворог атакував позиції українських армійців у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" у районі Хутору Вільний.

За даними розвідки, минулої суботи українські військові впевнено відповідали на провокації бойовиків. Повідомляється, що двох окупантів було знищено, ще декілька отримали поранення. Також бійці виявили та знищили ворожий безпілотник.

З опівночі 17 березня на Донбасі було тихо, провокацій та обстрілів позицій наших захисників не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в акваторії Азовського моря відбулися навчання, які призначалися для підтримки дій кораблів ВМС та Державної прикордонної служби України із складу Об'єднаних сил.

Як повідомляв портал "Знай.uа": військові країни-агресора увірвалися на незалежну територію Грузії, окупували село Хурвалеті, а всіх його жителів взяли в полон.

Також "Знай.uа" писав, що командувач Об'єднаними силами на Донбасі генерал-лейтенант ЗСУ Сергій Наєв заявив, що основним завданням українських військових є реінтеграція окупованих територій.

Дивіться: війна на Донбасі. Як "Гради нищать схід України