Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно розважає терористів "ЛДНР", презентувала кліп на пісню "Добровольча".

Ролик опубліковано на YouTube.

Судячи по відзнятих кадрах відео створювалось на позиція бойовиків так званої "ДНР". На опублікованих кадрах можна помітити десятки бойовиків невизнаної республіки та навіть фото ліквідованого ватажка бойовиків Захарченка.

Більш того, в кліпі фігурують і інші особистості: Володимир Висоцький, Юрій Гагарін і навіть загиблий в 2002 році російський актор Сергій Бодров, який зіграв в культових фільмах "Брат" і "Брат-2".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У свою чергу скандальний російський письменник та бойовиків "ДНР" Захар Прилепін похвалив Чичеріну та назвав Леніна, Сталіна, Кастро та Че Гевару "святими росіянами.

"За плечима Мамая, Мотора, Гіві, Баті - стоять російські святі, Суворов, Ленін, Сталін, Че, Фідель. Іконостасом задоволений. Юля молодець", - написав він.

Разом з тим варто відзначити, що рівно за день до своєї смерті відомий російський опозиційний політик Борис Нємцов заявив, що з часом ставлення до Путіна і періоду його правління буде таким же, як і до Адольфа Гітлера.

Про це Нємцов заявив на зустрічі з представниками ЗМІ та активістами різних опозиційних рухів 26 лютого 2015 року. Відомо, що зустріч було присвячено підготовці до мирного маршу "Весна" проти диктатури, пропаганди війни з Україною. Вже 27 лютого Нємцова вбили кількома пострілами в спину.

"Все це відразу – я підкреслюю, відразу – розвернеться на 180 градусів, так само як розгортається на 180 градусів будь-тотальна брехня. У 30-і роки німецький народ був зачарований Гітлером, а зараз Гітлера всі ненавидять. Ось точно таке ж буде з Путіним. Просто те ж саме, один в один", – заявив за день до своєї загибелі Нємцов.

Крім того варто додати, що скандальна російська рок-співачка Юлія Чичеріна, яка відома, як прихильниця "ЛНР" і "ДНР", накинулася з погрозами на засновника Facebook Марка Цукерберга. Артистка пригрозила йому "наступною війною". Така бурхлива "атака" Чичеріної виявилася звичайною реакцією на блокування її сторінки в соцмережі.

"Гей, Цукермани! За блокування будете відповідати, що в наступній війні, напевно, не будемо вас рятувати більше від Гітлера", - звернулася Чичеріна до Цукерберга.

Нагадаємо, маразматична відрижка Чичеріної підірвала соцмережі.

Як повідомляв "Знай.ua", соліст "Агати Крісті" підхопив маразм Чичеріної.

Також "Знай.ua" писав, що неадекватна Чичеріна відповіла на травлю.

Медведчук і Луценко: вороги за погодженням