Український гуморист Сергій Притула неочікувано звернувся до своїх прихильників.

Відповідний допис він написав на власній Facebook-сторінці.

Зокрема, гуморист та телеведучий Сергій Притула розкритикував своїх прихильників через часті політичні баталії на його сторінці під будь-якою з публікацій.

"У себе на сторінці агітуйте хоч за Зе, хоч за Пе, хоч за Ху! А тут в коментах я хочу бачити людей зі здоровим почуттям гумору".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що не так давно в Києві відбулися зйомки чергового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал". У ньому художній керівник колективу Володимир Зеленський продемонстрував сцену, в якій пожартував про свій статус кандидата в президенти.

На цей раз відкривав усе на сцені Палацу "Україна" Євген Кошовий, який з цього приводу сказав: "Нарешті я дочекався цього моменту і тепер можу оголосити: "Ласкаво просимо в наш "Вечірній Квартал".

Студія "95 Квартал" поповнила акторський склад учасником гумористичного шоу "Ліга сміху", яким став Володимир Мартинець.

Гуморист є капітаном команди "Стадіон Діброва" та за підсумками минулого сезону був визнаний кращим актором.

У суботу, 16 березня, Мартинець взяв участь у новому випуску "Вечірнього кварталу". "Зустрічайте нового мешканця "Кварталу", — оголосили його актори студії.

Поки невідомо, чи стане Мартинець актором "95 Кварталу" на постійній основі, або ж буде приймати участь лише в окремих випусках. Його участь може бути пов'язана з відходом лідера студії і кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, простий боєць ЗСУ знищив рейтинги Тимошенко та Зеленського за пару хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського залишився єдиний конкурент на виборах.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зізнався, скільки вже витратив на передвиборчі перегони.

Володимир Зеленський і "Зе" команда - а де команда? | DW Ukrainian