За шоумена Володимира Зеленського готові віддати свої голоси близько 24% виборців.

Про це свідчать результати опитування міжнародної компанії Greenberg Quinlan Rosner і української InfoSapiens.

Відповідно до оприлюдненого рейтингу підтримка чинного президента Петра Порошенка зросла до максимальних 20%. У свою чергу Юлія Тимошенко отримує лише 13% голосів виборців.

Варто відзначити, що у відповідності до цього рейтингу підтримка Зеленського протягом місяці знизилась на цілих 4%, що відразу ж відобразилось на чинному президенту, який підібрав 2%.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У свою чергу лідер партії Опозиційна платформа - За життя Юрій Бойко і лідер партії Громадянська позиції Анатолій Гриценко набирають по 8%, лідер Радикальної партії Олег Ляшко - 6%.

Разом з тим варто відзначити, що член ініціативної групи Громадянської платформи "Сила виборців" Руслан Рохов розповів про подальші кроки Святослава Вакарчука у великій політиці.

Зокрема, він відзначає, що за першим сценарієм співак не підтримає так званого "кандидата від демократів" Анатолія Гриценка та таким чином приведе до перемоги чинного гаранта Петра Порошенка.

"В такому разі він піде в парламент як поміркована патріотична сила, яка підтримала менше, на його думку, зло. У цього сценарію є ймовірні однодумці на чолі з Климпуш-Цинцадзе та Гопко. З ними ж, з великою вірогідністю, за цим сценарієм він і піде в парламент" – написав Рохов.

У другому випадку Вакарчук відкрито підтримає Порошенка на виборах у першому чи другому турі та здійснить подальшу інтеграцію у пропрезидентьку партію.

"Це буде невдала спроба стати державником. Він остаточно буде втрачений як альтернативний політик, віддавши цю роль Зеленському", – вважає Рохов.

Проте існує й третій сценарій розвитку подій, коли Вакарчук підтримує Гиценка. У такому випадку він отримає повагу, як і Садовий, та зможе повести об'єднаних демократів на базі "Самопомочі" в парламент.

Нагадаємо, у Зеленського потішили українців.

Як повідомляв "Знай.ua", у Трампа оцінили шанси Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський "роздягнеться" на очах у мільйонів українців.

Володимир Зеленський покращив свої позиції в президентському рейтингу