Відомий український комік і кандидат у президенти України Володимир Зеленський перед виборами у відвертому інтерв'ю розкрив всі карти своєї політичної життя.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці "Квартал 95" в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

"Документальний фільм, присвячений 15-річчю Студії "Квартал 95" — це історія найуспішнішої української "фабрики сміху" і чудової вісімки талановитих артистів, які за 15 років стали справжніми кумирами багатомільйонної глядацької аудиторії", — йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Більш того, уточнимо, що у фільмі буде розкрито певні "секрети".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Секрет багаторічної дружби, життєві історії з "перших вуст", подорожні нотатки з гастрольного туру, волонтерська діяльність, ексклюзивні інтерв'ю з артистами та їх батьками, невідомі раніше факти про Студії "Квартал 95", а також погляд у майбутнє — у новому документальному фільмі "Квартал твоєї мрії" вже в цю суботу, о 20:20", — підкреслюється в повідомленні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний комік, шоумен, а з нещодавніх пір ще і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів українцям, чому YouTube-канал "Зе!Команди" було заблоковано. Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі "Команда Зеленського". Кандидат у президенти зазначив, що Youtube нарешті дав офіційну відповідь, чому канал команди було заблоковано:

"Причина нікого не здивувала — масові скарги ботів. Але правда завжди буде на боці тих, хто не бреше. Продовжуємо знімати прозорі влоги, нехай це і не подобається владі".

Нагадаємо, Кравчук розповів, коли Тимошенко побіжить до Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Вакарчуку прогнозують три сценарії в політиці, виграє тільки при одному.

Знай.uа писав, у Зеленського потішили українців: отримаєте запрошення і голосуйте без документів.

Дивіться відео по темі: