На Зеленського подали в суд

Шоумена, коміка і кандидата в президенти України Володимира Зеленського будуть судити за порушення авторських прав. Порушення виявили у серіалі "Слуга народу 2. Від любові до імпічменту".

Печерський районний суд Києва прийняв до провадження відповідну справу.

Судове засідання щодо порушення авторських прав в телесеріалі "Слуга Народу 2. Від любові до імпічменту" відбудеться найближчим часом, а саме 8 квітня 2019 року. Його розгляд відклали у зв'язку з відпусткою судді.

Екстрену медичну допомогу кардинально змінять

У 2019 екстрена медична допомога отримає 1 млрд гривень бюджетного фінансування. Ці кошти спрямують на модернізацію оперативно-диспетчерських служб у всіх регіонах України. Про це повідомляє Урядовий портал.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Екстренна медична допомога в 2019 році отримає 1 млрд грн. бюджетного фінансування! Запланована модернізація...

Geplaatst door Урядовий портал op Zondag 17 maart 2019

"Запланована модернізація оперативно-диспетчерських служб у всіх регіонах України. У Вінницькій, Донецькій, Одеській, Полтавській, Тернопільській областях та р. Києві стартує проект розвитку системи екстреної медичної допомоги (ЕМД)", - сказано в повідомленні.

Дітей масово госпіталізували з українського садочка

У Кропивницькому в лікарні у дитячому інфекційному відділенні перебувають шестеро дітей. Всі вони вихованці дошкільного закладу освіти № 31 "Берізка".

"Всі хворі відвідують ясельну групу ДНЗ № 31. В інфекційне відділення центральної міської лікарні вони були госпіталізовані 10 березня", - йдеться в повідомленні.

Клієнтів Приват24 атакують шахраї, банк розводить руками

Мобільний онлайн додаток "Приват24" від державного банку "ПриватБанк" останнім часом атакують фінансові шахраї. Про це стало відомо з повідомлення в рубриці "Відгуки" на сайті Мінфін.

Один із клієнтів банку поділився сумною подією: "Вчора став жертвою шахрая сайту OLX. Перевів через Приват24 гроші 350 грн. на карту 4149 4390 0109 7447 на ім'я Наконечний Роман Михайлович +38 067 911 99 37 Після оплати продавець шахрай зник, видалив свій аккаунт і номери телефонів. Можливо заблокувати картку або вже пізно? На сайті OLX порадили написати вам у ПриватБанк".

Пасажирам Укрзалізниці показали реальну небезпеку

В "Укрзалізниці" розповіли, скільки дефектних шляхів і мостів потребують негайного ремонту і що реально буде зроблено найближчим часом.

Довжина залізничного полотна, що залишається просто в жалюгідному стані, щорічно зростає. Це при тому, що ціни на перевезення неухильно зростають.