В Україні встановили вартість оформлення паспорту громадянина України строком за 20 робочих днів. Оформлення замість втраченого або викраденого або обмін паспорта громадянина України у формі картки за 20 робочих днів коштує 87 гривень, а не пізніше, ніж за 10 робочих днів – 174 гривні. Строк визначається з дня оформлення заяви-анкети.

Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон з дня оформлення заяви-анкети в строк не пізніше ніж через 20 робочих днів — 253 грн, не пізніше ніж через сім робочих днів — 506 грн, не пізніше ніж через три робочих дні — 506 грн. Це стосується також оформлення паспорта, який був викрадений або втрачений.

Проїзний документ біженця за 15 робочих днів можна оформити або обміняти за 156,46 гривень. Посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон також оформляється у строк 15 робочих днів з дня звернення заявника за отриманням документа і варто також 16,46 гривень.

Так, оформлення документа (а також обмін) біженця проводиться у строк 15 робочих днів за 116,34 гривень. Це не стосується оформлення даного документа вперше.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Картку мігранта можна оформити або обміняти за 10 робочих днів і 137,8 гривень. За 116,34 і 15 робочих днів оформлюється посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту. Це не стосується першого оформлення.

Нагадаємо, прикордонники показали, як розпізнати фальшивий паспорт. Злочинці не дрімають, тому прикордонники постійно вдосконалюють навички їх затримання.

Як повідомляв Знай. ua, Європа ускладнить правила для українців. ЄС вводить для українців нові жорсткі правила.

Знай. ua писав, що українці масово змінюють громадянство. Українців продовжує залучати Польща не тільки для тимчасових заробітків, але і для еміграції на ПМЖ.