Вчителі і поліція не реагують на булінг в Одесі, це і стало причиною чергового скандалу та гарячою темою обговрень в мережі всією країною. Справа у тому, що в одній зі шкіл жорстоко побили підлітка, батьки у відчаї та не знають, як діяти.

Про це розповіла мати потерпілого в групі "Батьки SOS" у Facebook.

За словами жінки, хлопця жорстоко побив його однокласник. Суперечка переросла в жорстоке побоїще, в хід пішли навіть ноги. Підліток лупцював однокласника ногами по голові, не думаючи, чим це може обернутися.

За словами одеситки, на її сина вже неодноразово нападали у школі. Проте проблема не лише у конфлікті між хлопцями, вражає жорстокість та байдужість усіх дітей, які в такі моменти не намагаються зупинити бійку, а просто знімають все це на відео. Вона також розповіла про те, що говорила про інцидент вчителям, але педагоги на це не відреагували належним чином.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, поліція також не робить ніяких дій, а лікар у висновку не вказав, що у хлопця струс мозку, а написав, що у нього просто гематома.

Після того, як однокласник побив хлопця, він йому погрожував, що уб'є. Жінка поскаржилася на те, що навіть дільничний не вживає ніяких заходів і не відповідає на дзвінки.

Дивіться: Бійка в одеській школі

Користувачі мережі також обурені поведінкою школярів.

"Такі здорові лоби, а мізків нуль", - прокоментував Юлія Курченко.

"Хай займеться єдиноборствами або будь-яким іншим видом спорту. Або інша школа. Мені свого часу довелося навчитися давати відсіч. Бо це буде повторюватися і повторюватися. Виродки ніколи не відстають їх потрібно бити швидко і негайно. Інші методи малоефективні. Перевірено особисто", - написав Жора Воробйов.

"Повірте, є інші методи, крім сили. Ми не в Зімбабве", - зазначила Діана Лозинська.

"Не дай бог би так знущалися над моєю дитиною, я б вже і в прокуратуру заяву подала і в департамент освіти, і у всі можливі інстанції поки винних не покарали, і домагалася, щоб звільнили тих, хто ігнорував цю ситуацію",- написала Наташа Красіна.

"Так! Все далі і далі починаю розуміти, що потрібно виховувати мужика, а не маминого синочка, щоб гідно відстояв супротивника, а не стояв на місці. А взагалі сумно звичайно, є у кожного району інспектор, туди телефонуйте. Обов'язково фіксуйте, і всі довідки і побої", - написала Інна Гордієнко.

"Знайдіть собі толкового юриста, він допоможе покарати", - порадила Марія Голійчук.

Нагадаємо, вітчим жорстоко провчив чотирирічного сина, вдаривши його з такою чилою, що малий вилетів з автомобіля.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі молода мати зарізала свою новонароджену доньку.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові в дитячому садочку масово отруїлись діти, батьки в паніці, справу намагаються зам'яти.